Nieuws over NABA

Bij NABA is altijd iets te doen. Naast de wekelijkse trainingen organiseren we wedstrijden, toernooien en tal van andere leuke activiteiten. Wil je weten wat er op de planning staat, ben je benieuwd naar de laatste nieuwtjes over de vereniging, of blijf je gewoon graag op de hoogte van alle ontwikkelingen?
Lees er alles over in onze nieuwsberichten.

Young – Vibes

YOUNG - VIBES

Trek jij de spreekwoordelijke handschoen aan en laat jij je uitdagen? Misschien ontdekt jij wel waar jouw talenten liggen. Vanaf 11 maart bieden wij elke vrijdag van 15:00 - 17:00 uur een gevarieerd sportaanbod aan.
4 maart 2022/door admin

Top partij van twee nieuwe talenten tijdens NNK

Vorige week zijn we met drie boksers naar Assen gereden voor NNK kampioen schappen voor rondes. Ilja, Giovanni en Karsten.
20 november 2021/door admin

NABA Thuis Workout

Zit je in thuisquarantaine of wil je liever thuis trainen dan is deze workout voor jou. En heb je geen bokszak thuis, in dit filmpje staat een voorbeeld hoe je op een eenvoudige en goedkope manier toch kan boksen.
11 november 2020/door admin

Help boksvereniging NABA de Coronacrisis door.

Wil je onze vereniging NABA helpen? We zijn enorm geholpen met alle steun. Doneren kan hier!
25 mei 2020/door admin

Maud van der Vegt Nederlands kampioene boksen.

Maud van der Vegt mocht namens boksvereniging NABA uit Nijmegen aantreden in de elite klasse tot 64 kg tegen Rachel Teuben van Boxing Purmerend.
7 februari 2020/door admin

Ouder kind training

Een aantal malen per jaar houden wij bij boks vereniging een ouder / kind training voor de jeugd en hun ouders/verzorgers. Vrijdag 21-02-20 is het weer zover en willen wij u graag uitnodigen om met uw kind mee te trainen.
7 februari 2020/door admin

Kom Maud aanmoedigen bij het NK boksen.

Maud van de Veght bokst om de Nederlandse titel bij het NK boksen in Rotterdam in de klasse tot 64 kg. De finales van de Nederlandse Kampioenschappen vinden op zondag 2 februari 2020 plaats in Postillion Convention Centre WTC in Rotterdam.
22 januari 2020/door admin

Boksen in gloednieuwe boxing gym

Nijmegen - Boksvereniging de Nijmeegse Amateur Boks Associatie (NABA) heeft onlangs haar deuren geopend in Sport Medisch Centrum aan de Kamerlingh Onnesstraat in Nijmegen-Zuid. Door de levensgrote muurschilderingen van Mohammed Ali en Mike Tyson waan je jezelf in een Amerikaanse boxing gym.
7 januari 2020/door admin

Open dag NABA

Eindelijk is het zover. Na een flinke tijd klussen, schilderen, bouwen en poetsen hebben we de nieuwe locatie helemaal pico bello voor elkaar.
18 oktober 2019/door admin

Opening nieuwe locatie

Eindelijk is het zover. Na een flinke tijd klussen, schilderen, bouwen en poetsen hebben we de nieuwe locatie helemaal pico bello voor elkaar.
16 augustus 2019/door admin
Toon Meer