Trainingen

Onze professionele bokstrainers verzorgen zes dagen per week gevarieerde trainingen. Word je lid, dan kun je altijd binnenlopen en meedoen aan een bokstraining, bokszaktraining of conditie/krachttraining. Daarbij kun je bijna iedere dag kiezen uit lessen voor beginners of gevorderden, maar we trainen wekelijks ook verschillende keren samen.

Tijdens een bokszaktraining werk je niet alleen aan je techniek, maar ook aan je conditie. Een bokstraining bij NABA is een complete workout. Je ontwikkelt je techniek, snelheid, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Bovendien kun je kiezen voor een speciale HIIT-training: High Intensity Interval Training. Extra intensief dus.

In de groepslessen is ook tijd voor persoonlijke aandacht. Train je toch liever in een klein groepje, of zelfs één op één? Dat kan natuurlijk! Naast groepstrainingen kun je bij NABA ook kiezen voor small group trainingen en personal training. Mocht je daar meer over willen weten neem dat contact met ons op.

Nieuwste maatregelen

Vanaf dinsdag 16 maart zijn we weer gestart met verschillende buitentrainingen. De trainingen zijn op dinsdag en vrijdag voor leden met de leeftijd t/m 27 jaar. En een keer per week ook op dinsdag voor de leeftijdscategorie 27+. De training vind plaats bij NABA rechtsvoor op de parkeerplaats. Zorg dat je alle spullen inclusief bokshandschoenen bij je hebt want alles vindt buiten plaats, er is geen omkleed mogelijkheid. Via de NABA app blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld als een training niet door gaat vanwege slecht weer.

We werken met een maximum van 8 of 16 leden per training, dus aanmelden blijft belangrijk. Dit kan onder het kopje aanmelden. Zo voldoen we weer aan alle maatregelen. En vergeet niet, de oude Corona maatregelen blijven natuurlijk ook van kracht. Als je klachten hebt blijf je thuis!

Swipe naar links voor de overige trainingen

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
17.00 uur – 18.00 uur: groep t/m 17 jaar17.00 uur – 18.00 uur: groep t/m 17 jaar
18.00 uur – 19.00 uur: groep 18 t/m 27 jaar18.00 uur – 19.00 uur: groep 18 t/m 27 jaar
19:00 uur – 20:00 uur: groep 27+

* Denk eraan dat je alléén met binnensportschoenen de zaal mag betreden. We vragen je om een handdoek mee te nemen voor de oefeningen op de grond.

* Mensen zijn na de sport en spel training van woensdagochtend meer dan welkom voor een kop koffie/ thee in de kantine.