De trainers van NABA

Kom je boksen bij NABA? Dan staan er vijf deskundige trainers voor je klaar. Al onze bokstrainers zijn gecertificeerd en hebben ruime wedstrijdervaring. Kees, Orhan, Manja, Milad en Kirk brengen je met veel enthousiasme de techniek van het boksen bij. Maar dat niet alleen: onze professionele boksinstructeurs besteden ook veel aandacht aan conditie, kracht en natuurlijk veiligheid. Zo weet je zeker dat je bij NABA altijd traint op een verantwoorde manier, in een veilige omgeving.

Al onze trainers hebben een gedegen sportopleiding genoten en beschikken over jarenlange wedstrijdervaring. Bij NABA train je dus altijd onder toezicht van een gediplomeerde, ervaren boksinstructeur. Iedere trainer heeft bovendien zijn of haar eigen specialisme. Zo zorgen we bij NABA voor een afwisselend, uitgebalanceerd trainingsschema voor onze leden.

Of je nu een ervaren bokser bent of nog maar net begint, onder begeleiding van onze trainers kun je je blijven ontwikkelen. Met hun enthousiasme, kennis en ervaring weten ze je te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Daarbij kijken ze naar jouw sterke punten en unieke talenten.

 

Even voorstellen

Orhan Öztürk

Orhan Öztürk

Ervaren boksinstructeur en gelauwerd kampioen

Orhan Öztürk is NABA’s langstlopende bokstrainer. Naast jarenlange ervaring als boksinstructeur heeft hij ook héél veel wedstrijdervaring. Maar liefst dertien keer werd hij Nederlands kampioen.

Kees Esveld

Kees Esveld

Gediplomeerd boksinstructeur en sportdocent

Kees Esveld is een door de wol geverfde bokstrainer, die al jarenlang boksinstructeur is bij NABA. Kees geeft professionele trainingen voor boksers van elk niveau. Het technische aspect van het boksen krijgt in zijn trainingen veel aandacht.

Manja Peters

Manja Peters

Boksinstructeur, docent zelfverdediging, gewichtsconsulent

Manja Peters is van huis uit docent zelfverdediging, gewichtsconsulent en personal trainer. Haar liefde voor het boksen is bij NABA begonnen.

Milad Zamani

Milad Zamani

Boksinstructeur en meervoudig Nederlands kampioen

Milad is als tiener begonnen met boksen bij NABA. Hij werd verschillende keren Nederlands kampioen en heeft als wedstrijdbokser ook internationaal veel ervaring opgedaan.

Kirk Panda

Kirk Panda

Personal trainer, boksinstructeur en sportcoach

Kirk Panda is naast boksinstructeur ook personal trainer en sportcoach. Als rasechte atleet en sportfanaat is hij thuis in vele sporten: voetbal, tennis, capoeira, basketbal … en natuurlijk boksen!