We variëren van sparren tot kracht

Bokstraining

Bokstraining voor beginners

Heb je de bokssport nog maar pas ontdekt, dan kun je er meer over te weten komen tijdens de bokstraining voor beginners. Tijdens deze training maak je kennis met het boksen in een afwisselend programma waarin alle aspecten van de bokssport aan bod komen. Niet alleen leer je verschillende bokstechnieken en –tactieken, ook werk je samen met onze gecertificeerde trainers aan je conditie en kracht.

Wil je eerst oefenen op de bokszak, of al meteen sparren in de boksring? Tijdens de bokstraining voor beginners kan het allebei: aan jou de keuze. Onze trainers zien feilloos in waar je aan toe bent, en zullen je ondersteunen in je wensen. Hiermee creëren ze een veilige omgeving, waarin rekening wordt gehouden met iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht of niveau.

Bokstraining gemengd

Een aantal keer per week hebben we ook trainingen waarbij de niveau’s gevorderd en beginners gemengd zijn. Ook hier werken we aan verschillende bokstechnieken en –tactieken en werk je samen met onze gecertificeerde trainers aan je conditie en kracht.

Omdat wij de niveau’s hier met elkaar mixen kun je voor jezelf kijken tegen welke tegenstander je dit keer wil oefenen. Op die manier kan je ook eens toetsen of het voor jou weg gelegd is om mee te doen bij de gevorderde of help je andere weer met een tandje bij zetten. De trainers kijken uiteraard met je mee of de niveau’s bij elkaar passen. Belangrijk in deze training is dat er echt met elkaar wordt getraind dus dat we van elkaar kunnen leren.

Bokstraining voor gevorderden

Ben je al bekend met de basistechnieken van het boksen? Of ben je onze bokstraining voor beginners ontgroeid? Dan kun je de bokstraining voor gevorderden volgen. Tijdens deze training leer je bokstechnieken van een hoger niveau en een hogere moeilijkheidsgraad. Ook de tactiektrainingen liggen op een hoger niveau. Daarnaast werk je natuurlijk aan je conditie en kracht.

De bokstraining voor gevorderden is toegankelijk voor een breed publiek. Net als bij de bokstraining voor beginners letten onze ervaren trainers op het niveau en de wensen van ieder individu. Veiligheid staat bij NABA centraal. De trainers zorgen voor een veilige omgeving, waarin de boksers trainen met respect voor elkaar. Je hoeft dus niet bang te zijn als je tijdens het sparren tegenover een bokskampioen komt te staan.