Met extra aandacht werken aan je bokstechniek

Small group boxing

Wil jij in een kleine groep van max 10 personen, met extra aandacht werken aan je bokstechniek en conditie? Vanaf nu kan dat op de vrijdagochtend bij Naba Boxing. Je kunt je samen met jouw groepje opgeven om zo samen aan de slag te gaan. Hierbij kan je denken aan een groepje vrienden, collega’s of familie.

Onder leiding van trainer Kees Esveld wordt je deskundig begeleid om je boks niveau naar een hoger niveau te brengen. De Small Group training is een traject van 8 weken, met een opbouw in boksvaardigheden. Elke les heeft een specifiek thema, zodat alle facetten van het boksen worden behandeld.

Ben je al lid van Naba maar wil je aan de slag gaan met een (kleiner) gericht groepje. Dat kan zeker, we hebben voor leden een speciale kortingsprijs. €80,- per blok van 8 lessen. Ben je nog geen lid, ook dan ben je meer dan welkom. De prijs voor een blok van 8 lessen is dan €96,- per blok.

Wil je meer weten over deze training, neem dan contact op via mail: info@naba.nl of bel ons op 06 52 45 26 19. Kees kijkt dan samen met jou, wat het beste voor jullie past.