Milad Zamani

Milad is als tiener begonnen met boksen bij NABA. Hij werd verschillende keren Nederlands kampioen en heeft als wedstrijdbokser ook internationaal veel ervaring opgedaan. Milad is echter altijd trouw gebleven aan zijn oude boksclub. Inmiddels verzorgt hij met veel enthousiasme bokstrainingen bij NABA, en we zijn erg blij met hem als trainer.

Als kind van de club kent Milad NABA door en door. Hij is een gedreven en enthousiaste boksinstructeur, die met veel plezier training geeft aan onze leden. Of je nu een (beginnende) amateurbokser bent of een fanatieke wedstrijdbokser, als je jezelf wil verbeteren begeleidt Milad je graag. Hij helpt je om te focussen op je doelen, wat die ook zijn: een gezonde levensstijl, meer rust in je bokstechniek, of meer plezier in bewegen.

Milad: “Boksen is een sport die je zowel op mentaal als op fysiek niveau helpt om sterker te worden. Je traint met boksen niet alleen je conditie, kracht en uithoudingsvermogen, maar ook je doorzettingsvermogen en focus. Het werkt als een uitlaatklep: je kunt jezelf even lekker laten gaan en je hoofd helemaal leegmaken. Zo word je niet alleen steeds fitter, maar kun je ook beter je rust vinden.”