Inschrijven

Wil jij ook graag leren boksen? Schrijf je dan nu in en word lid van NABA! Vul het inschrijfformulier in, dan nemen we contact met je op. Ben je benieuwd naar onze professionele trainers en moderne faciliteiten? Loop eens binnen of kom langs voor een gratis proefles. Je bent altijd welkom!

2 + 2 = ?

Inschrijfgeld
U betaalt eenmalig inschrijfgeld van € 25,00 (contant te voldoen bij de inschrijving). U ontvangt hiervoor een gebitsbeschermer, NABA bidon, NABA T-shirt en een springtouw. Bij opnieuw inschrijven bedraagt het inschrijfgeld € 15,00 zonder materiaal.

Opzegging
Opzegging van dit lidmaatschap kan alleen schriftelijk geschieden bij de penningmeester of het bestuur, met inachtneming van een opzegtermijn van één kwartaal

Materiaalgebruik
De benodigde boksmaterialen kunnen bij NABA in bruikleen worden genomen. Wij adviseren u echter om deze materialen voor uzelf aan te schaffen i.v.m. de hygiëne. Deze materialen zijn voor een heel aantrekkelijk tarief aan te schaffen bij NABA. Vraag ernaar bij de trainers. Zij kunnen u voorzien van professioneel advies m.b.t. de aanschaf van de juiste bokshandschoenen. Zo weet u zeker dat het gewicht en materiaal past bij uw gewicht, ervaring en mate van training.

Contributie en betalingswijze
Betaling geschiedt per automatische Euro incasso naar Rabobank IBAN nr: NL54 RABO 0137896611. U herkent dit onze afschrijving aan het volgende nr: Euro incassant id: IDNL47ZZZ401443700000. Dit nummer is zichtbaar op de afschrijving die u van uw bank ontvangt. Hierbij machtig ik de N.A.B.A. tot automatische incasso van de verschuldigde contributie die 1x per kwartaal van mijn rekening wordt geschreven.

  • Leeftijd 8 t/m 11 jaar: € 60,- per kwartaal
  • Leeftijd 12 t/m 15 jaar: € 75,- per kwartaal
  • Leeftijd vanaf 16 jaar: € 105,- per kwartaal

WhatsApp
Als u akkoord heeft gegeven op het toevoegen van uw telefoonnummer aan de NABA WhatsApp groep, willen wij u er graag op wijzen dat deze groep alleen wordt gebruikt om vanuit NABA informatie te versturen. Het is voor leden niet mogelijk om op berichten te reageren. Zo houden we de berichtgeving in de groep overzichtelijk. Wilt u via WhatsApp contact met ons opnemen, dan kan dat d.m.v. een rechtstreeks bericht.

Contact
Heb je een vraag of opmerking, of wil je meer informatie over NABA? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen (linkje: info@naba.nl) of bellen.