Meld je aan voor de training

Vanaf woensdagavond 18 November zijn we weer terug bij de oude maatregelen en hierdoor zijn de trainingen allemaal weer HIIT bokszak- en conditietrainingen, met uitzondering van zaterdagochtend, dan is er ook een krachttraining.

We werken nog steeds met een maximum van 20 leden per training, dus aanmelden blijft belangrijk. Dit kan onder het kopje aanmelden. Zo voldoen we weer aan alle maatregelen. En vergeet niet, de oude Corona maatregelen blijven natuurlijk ook van kracht. Als je klachten hebt blijf je thuis!

Hieronder kun je je via de agenda aanmelden voor een training. Wij vragen je om eenmalig een gebruikersnaam aan te maken. Meld je altijd aan voor een inloop uur en wees op tijd. Zo voorkom je dat je niet kan trainen als we vol zitten. Mocht het zo zijn dat je toch niet kan komen trainen, vragen wij je of je je ook wil afmelden. Zo komt er weer een plek vrij voor een ander lid. Mocht je vragen hebben over de inschrijvingen, neem dan contact op met een van onze trainers. Alleen samen zorgen wij ervoor dat we kunnen blijven trainen.