Meld je aan voor de training

Vanaf dinsdag 16 maart zijn we weer gestart met verschillende buitentrainingen. De trainingen zijn op dinsdag en vrijdag voor leden met de leeftijd t/m 27 jaar. En een keer per week ook op dinsdag voor de leeftijdscategorie 27+. De training vind plaats bij NABA rechtsvoor op de parkeerplaats. Zorg dat je alle spullen inclusief bokshandschoenen bij je hebt want alles vindt buiten plaats, er is geen omkleed mogelijkheid. Via de NABA app blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld als een training niet door gaat vanwege slecht weer.

We werken met een maximum van 8 of 16 leden per training, dus aanmelden blijft belangrijk. Dit kan onder het kopje aanmelden. Zo voldoen we weer aan alle maatregelen. En vergeet niet, de oude Corona maatregelen blijven natuurlijk ook van kracht. Als je klachten hebt blijf je thuis!

Hieronder kun je je via de agenda aanmelden voor een training. Wij vragen je om eenmalig een gebruikersnaam aan te maken. Meld je altijd aan voor een buitentraining en wees op tijd. Zo voorkom je dat je niet kan trainen als we vol zitten. Mocht het zo zijn dat je toch niet kan komen trainen, vragen wij je of je je ook wil afmelden. Zo komt er weer een plek vrij voor een ander lid. Mocht je vragen hebben over de inschrijvingen, neem dan contact op met een van onze trainers. Alleen samen zorgen wij ervoor dat we kunnen blijven trainen.