Over NABA

NABA boksen Nijmegen is een amateurboksvereniging van formaat en heeft in 2011 het Fight Right Keurmerk ontvangen.

Zowel beginners als gevorderde boksers kunnen hier op niveau kennis maken met de bokssport of zich verder ontwikkelen. NABA heeft een deskundig opleidings- en trainingsteam dat onze leden alle facetten van de bokssport kan leren. NABA staat bol van de activiteiten. Zo organiseren wij grootse bokstoernooien en kampioenschappen. Als lid mag u de naam van onze vereniging uitdragen op de diverse toernooien.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u recreatief met de bokssport bezig wilt zijn. Zo leent het boksen zich als geen andere sport om een uitstekende conditie op te bouwen en snel aan kracht en lichaamsvorm te winnen.
Het Fight Right Keurmerk die de NABA heeft ontvangen onderstreept en waarborgt dat de vereniging en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. Het keurmerk is voor de club een middel om zich kwaliteitsvol te onderscheiden, zich professioneel en maatschappelijk te positioneren. Maar het keurmerk levert ook een onderscheidend vermogen op voor ouders om hun kind naar een veilige vechtsportomgeving te sturen.

Kom gerust eens kijken bij NABA om kennis te maken met onze vereniging. Wij geven u dan uitvoerige informatie over de mogelijkheden.

Fight Right Keurmerk logo   Nederlandse Boksbond logo

Sponsors & samenwerkingen

Sponsors van boksvereniging NABA.

Manja Peters - Voeding, sport en weerbaarheid

Manja Peters - Gezond Sterk logo

Stichting Leergeld - Alle kinderen mogen meedoen

Stichting Leergeld logo

Gelderse Sport Federatie

Gelderse Sport Federatie

Deliciousstay

Delicious Stay Nijmegen

Mi Barrio

Mi Barrio Nijmegen

Vlaams Arsenaal

Vlaams Arsenaal Nijmegen

Trajanus vastgoed

Trajanus vastgoed Nijmegen