Open dag boksvereniging NABA

Open dag boksvereniging NABA Op zondag 15 december organiseert Boksvereniging NABA een Open Dag in 't Hert in het Willemskwartier. Die dag gooit ook het voorzieningencentrum haar deuren open.

"Boksvereniging NABA heeft van alles bieden", vertelt combinatiefunctionaris Pieter Hermans van Sportservice Nijmegen, "NABA is in het bezit van het Fight Right Keurmerk, heeft trainingen voor iedereen en biedt jeugd van 10 tot 18 zelfs de gelegenheid om kosteloos kennis te maken met boksen." Reden genoeg om eens langs te komen.

Vanaf 12:00 is iedereen welkom om deel te nemen aan de boksclinics. Deze worden verzorgd door misschien wel de beste bokstrainers van Nederland. Wat staat je te wachten? Stoten op een stootzak, allerlei uitdagende boksoefeningen en voor wie wil: even in de ring stappen voor dat echte boksgevoel en ervaren dat boksen meer is dan alleen maar hard slaan. Je kunt elk moment binnenstappen en meedoen. Voor de jeugd is er ook een leuke BoksQuiz waarmee prijsjes gewonnen kunnen worden.

Een extra reden om die dag naar het Willemskwartier te komenis dat 't Hert al haar deuren opengooit voor het publiek. Die middag zijn erallerlei andere workshops en demonstraties waaraan kosteloos kan wordenmeegedaan.

Waar moet je zijn?

Voorzieningenhart 't Hert, Thijmstraat 40.

Tijdstip?

12:00 tot 16:00 uur

Meer informatie:

www.naba.nl / www.nijmegen.nl/sport / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Deel met vrienden