NSK Boksen 2010

NSK Boksen 2010

Op deze pagina vind u het laatste nieuws over de Nederlandse Studenten Kampioenschappen Boksen.

Nijmegen heeft dit jaar de eer om het lustrumjaar van het NSK Boksen 2010 te organiseren. Nijmegen nodigt alle studentenboksers uit om op 5 juni te strijden om de titel “Nederlands Studentenkampioen 2010”. Het NSK Boksen wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Boksbond (NBB), NABA Boxing Nijmegen, Nijmeegse studenten sportraad (NSSR) en de studentensport Nederland (SSN). Bron: www.boksen.nl


NIEUWS

11 juni 2010

Foto's van het NSK staan online onder media, a.s. week zullen er meer komen.

9 juni 2010

Klik hierop voor het verslag van het NSK Boksen door mevrouw Vilan van de Loo. Video's van het NSK Boksen 2010 staan online op NABA's youtube pagina. Aankomende dagen zullen meer video's geplaatst worden. Klik hierop voor de link. Klik hierop voor het artikel in de Gelderlander.

7 juni 2010

Het NSK boksen 2010 was een groots succes en de finales werden door veel mensen bijgewoond.
Naast het feit dat de studenten Nederlands Studenten Kampioen konden worden werd ook de onderwijsinstelling gehuldigd die de meeste kampioenen kon leveren. Dit jaar viel de eer aan de Universiteit van Nijmegen.
Ook de prijs voor de technisch beste bokser bleef in Nijmegen. Deze werd namelijk gewonnen door Stijn Kleijnen. Op de foto zien we het succesvolle team uit Nijmegen. Hopen dat de meeste studenten de eerste stap in de ring als positief hebben ervaren en dat we in het najaar tijdens het NK N/C we veel studenten tijdens het normale kampioenschap zien strijden om de Nationale Titel. Houdt er wel rekening mee dat daarvoor een wedstrijdboekje is benodigd, voor meer info neem contact op met de organisatie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of de NBB Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Bron: www.boksen.nl

5 juni 2010

Na 3 weekenden boksen, was vandaag de grote finale dag op het universitair sportcentrum van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Als eerste werden er 3 jeugdpartijen gebokst. Voor de NABA kwam in de 1e partij Dion van de Loo in actie. Dion is paar weken geleden kampioen van Nederland geworden in de klasse -48 kilo bij de scholieren. De 12 jarige Dion bokste vandaag een partij tegen Angus Schmaloer uit Arnhem. Dion had erg veel last van zenuwen en hij bokste een beetje met de handrem erop. De einduitslag was 8 tegen 8. Dan beslist de jury, welke bokser de meeste treffers heeft gemaakt per jury lid en daar kwam Dion als winnaar uit de bus.

Als 2e bokste voor de NABA kwam Milad Zamani in een C- Klasse partij voor junioren tot 69 kilo tegen Mark Dufornee uit Tilburg. Millad zou vandaag de finale boksen voor het Nederlandse kampioensschap voor junioren. Helaas had zijn tegenstander deze week afgemeld met een hand blessure. Gelukkig wilde Mark wel tegen Milad boksen, alleen was Mark een klasse hoger dan Milad. De eerste twee ronden gingen gelijk op, de fysiek erg sterke bokser uit Tilburg had meer ervaring als Milad. In de 3e ronde werd het een conditie slag en Milad bleek over veel meer conditie te beschikken dan de Tilburger. Eind uitslag 23 tegen 17 voor Milad, die hoopt deze maand nog te boksen voor de Nederlandse Titel.

Een goed begin voor Nijmegen en een opsteker voor de 9 studenten die de finales hebben gehaald. Nijmegen had 13 boksers ingeschreven waarvan er 9 vandaag de finale hebben gehaald. Opzich al een topprestatie, omdat de meeste boksers dit jaar hun debuut maakten in de ring en, alleen maar boksen om hun conditie te verbeteren. Na een aantal maanden intensief trainen op de universiteit en bij de NABA Nijmegen, stonden er vandaag 9 toppers in de ring.

Als eerste student moest Xue Hue de spits afbijten in de -60 kilo klasse. Xue bokste de finale tegen Hendrik Bosscher van de Universiteit Twente. Xue had de eerste twee ronden erg moeilijk tegen de langere bokser uit Enschede. Hij stond 4 punten achter bij het ingaan van de derde ronde maar na tips en een andere tactiek stond er in de derde ronde een heel ander Xue. Hij maakte erg veel en duidelijke treffers en de eind uitslag was 30 tegen 13. De 1e kampioen voor Nijmegen.

Laatste partij voor de pauze, Erdem Bilecen tegen Rikkert de Korte uit Amsterdam. Deze partij was een finale in de klasse tot 64 kilo. Ook na deze partij bleek dat de Nijmeegse boksers allemaal over een ijzersterke conditie beschikken. In deze partij werd de conditie van de boksers namelijk goed op de proef gesteld. Erdem stond na de 2e ronde achter op punten, hij moest een achterstand van 6 punten zien goed te maken. Bijna onmogelijk, met de huidige manier van jureren. Maar door een ijzer sterke conditie en enorm veel karakter was het 5 seconden voor eind 19 tegen 19, maar in de laatste seconden van de wedstrijd pakte Erdem zijn laatste punt en won met een 20 tegen 19 uitslag. En weer een Nijmeegse kampioen.

Na de pauze was het de beurt aan Stijn Kleijnen. Stijn had drie voorpartijen met overmacht gewonnen en is eigenlijk de verrassing in het Nijmeegse kamp. Stein stond vandaag in de finale tegen Nick de Koning uit Amsterdam. Deze de Koning had zijn vorige partijen gewonnen met veel fysiek geweld, dus Stein was gewaarschuwd. Ook vandaag was de Amsterdammer beter in het kortere werk. Maar Stein bokste erg goed mee, maar door het Knokken en de harde treffers won de Amsterdammer deze partij verdiend op punten. Toch complimenten voor Stein die na het Toernooi als meest talentvolle student werd bekroond. Zilver voor Nijmegen.

Nu was het de beurt aan Mingus Daanen een B-klasse bokser en groot talent van de NABA. Mingus studeert aan de ALO in Nijmegen. Mingus bokst in de -69 kilo klasse. Vandaag bokste hij tegen Ando Mirzojan uit Den Bosch. Ook Ando is een B-klasse bokser. Maar vandaag liet Mingus weer zien wie de beste is in de B-klasse -69 kilo. Mingus won deze wedstrijd met een 10 tegen 5 uitslag en kampioen van Nederland bij de studenten B-klasse. Goud voor Nijmegen.

De finale -81 kilo ging ook tussen twee Nijmegenaren. Floriaan Schmidt tegen Martin Zitman. Martin was kampioen in 2009. Floriaan is erg moeilijk te bestrijden omdat hij linkshandig is. Ook beschikt hij over een enorme inzet en karakter. 1e ronde 2 punten achter voor Floriaan, 2e ronde gelijke stand. Maar zoals al zijn drie voorpartijen laat Floriaan zien dat hij de terechte kampioen is geworden in 2010. Hij won deze wedstrijd met een 16 tegen 13 uitslag. Beide bokser hebben laten zien wat boksen is, helaas kon er maar een winnen. Goud en zilver voor Nijmegen.

Als laatste kwam voor Nijmegen Thomas Leppink in de ring. Hij bokste de finale -81 kilo B-klasse. Vandaag stond hij in de finale tegen S. Aslami uit Den Bosch. Thomas die pas laat was begonnen met zijn voorbereiding, was ook gespannen. Hij is erg snel voor zijn gewicht en beschikt over een topconditie. Maar vandaag kwam het er niet uit, maar was duidelijk wel de betere bokser. Hij won deze partij met een 8 tegen 5 uitslag en weer goud voor Nijmegen.

Een zeer succesvolle NSK 2010 boksen voor Nijmegen. 6 kampioenen en 3 x zilver. Stijn Kleijnen uitgeroepen tot meest talentvolle student en als klap op de vuurpeil, Radboud Universiteit Nijmegen is gekozen als de meest succesvolle onderwijs instelling NSK boksen 2010. Kees en Orhan zonder jullie had ik het de afgelopen weken niet gered, heel erg bedankt voor jullie steun en assistentie. Natuurlijk ook Manja Peeters voor het trainen van de meiden.

Namens docenten boksen,

Kees Esveld en Orhan Ozturk,

 

Willy van Haaren

4 juni 2010


31 mei 2010

Beste leden van de NABA,

Op zaterdag 5 juni boksen de studenten hun finales van het Nederlandse Studenten Kampioenschap boksen op het sportcentrum van de Radboud Universiteit Nijmegen. Er zullen zeker een aantal Nijmeegse studenten in de finale staan, maar ook NABA studenten Floriaan, Mingus, Thomas, Lale, Erdem, Martin en Sjoerd zijn nu bezig om de finales te halen.

Ook zullen onze jeugdleden Dion en Milad hier boksen voor de Nederlandse titel voor junioren en scholieren. Dion is in zijn categorie al kampioen geworden en zal zaterdag een prestatie partij boksen tegen Angus Schmaloer van BVAZ. Kom deze dames en mannen steunen.

Willy

 

30 mei 2010

Na een succesvolle dag gisteren in Purmerend tijdens de kwart finales, moesten we vandaag weer vroeg op pad voor de laatste halve finales in Purmerend.

De Radboud Universiteit/NABA had vandaag vier boksers in de halve finale staan. Drie boksers hadden gisteren ook al een zware kwart finale gebokst.

Als eerste "Nijmeegse" bokser kwam Erdem Bilecen in de ring tegen Douwe Bosscher uit Enschede. Erdem had door diverse omstandigheden lang geen wedstrijden meer gebokst. Dat was in zijn 1e ronde nog terug te zien. Maar de 2e en 3e ronde waren zeker voor Erdem, uitslag 25 tegen 15. Erdem bokst zaterdag de finale in Nijmegen.

De tweede bokser voor Nijmegen was Stijn Kleijnen, Stijn had gisteren een erg zware kwart finale moeten boksen. Hij had daar vandaag nog last van, behoorlijk stijf en gespannen. Maar ook Stijn bokste een geweldige partij. Hij was er in het begin niet helemaal bij en liep tegen 8 tellen rust aan. Wat hem gelijk erg scherp maakt en met zuivere treffers doormiddel van opstoten kreeg zijn tegenstander in de 2e ronde ook 8 tellen rust, maar dat was te kort om te herstellen. De scheidsrechter vond Simon Gorissen uit Ede niet voldoende hersteld en stopte de partij. Stijn wint d.m.v. een RSC in de 2e ronde.

Na de pauze was het de beurt aan Martin Zitman de vlaggen drager van de Studenten en nu nog kampioen van 2009. Martin had het in de 1e en 2e ronde erg moeilijk en deed veel te weinig om het de erg lange en linkshandige Jimmy Stijntjes moeilijk te maken. Hij stond op 2 punten achterstand na de eerste 2 ronden. Na een donder toespraak vanuit zijn hoek kwam Martin de 3e ronde erg sterk terug en besliste deze halve finale met uitslag van 10 tegen 4. Martin zien we dus ook terug in Nijmegen.

Als laatste "Nijmegenaar" kwam Floriaan Schmidt in de ring. Floriaan had gisteren nog een erg zware kwart finale gebokst tegen teamgenoot Glenn Stroot. Vandaag moest hij het opnemen tegen de fysiek zeer sterke bokser Ron Groen uit Pesse. Ron Groen had gisteren gewonnen van Koen Hulsman, ook een team genoot van Floriaan. Dat dit een veldslag zou gaan worden, stond van te voren al vast. Na de 1e ronde stond Floriaan 2 punten achter. Maar Floriaan had al eerder laten zien dat hij erg veel karakter heeft en beide boksers hebben alles gegeven. Eind uitslag was 8 tegen 8. Dan moet de jury individueel beslissen wie de winnaar is en dat was Floriaan. Dus ook Floriaan zien we zaterdag terug, helaas weer tegen een clubgenoot, Martin Zitman. Voordeel is, we hebben zeker een Nijmeegse kampioen in de 81 kg categorie.

Het was weer een geslaagde dag, 4 boksers 4 x winst.

Nu op naar de finale in Nijmegen, waar de volgende boksers in de finale staan:

Xue Hu heren -60 kg Erdem Bilecen heren -64 kg Stijn Kleijnen heren -69 kg Floriaan Schmidt heren -81 kg Martin Zitman heren -81 kg Mingus Daanen heren -64 kg (B-klasse) Thomas Lepping heren -81 kg (B-klasse) Suzanne Stienen dames -60 kg

Verder zullen voor de NABA Dion van de Loo en Millad Zamani de finales boksen voor de NK boksen voor scholieren. Milad staat na twee partijen te hebben gewonnen in de Finale en Dion, die al kampioen van Nederland is bij de jeugd, bokst een prestatie partij tegen een bokser uit Arnhem. Als alles goed gaat boksen misschien Glenn en Jim ook nog in Nijmegen.


Willy van Haaren

30 mei 2010

Na het succes van de kwartfinales gisteren, heeft Nijmegen óók vandaag groot succes geboekt: alle vier de Nijmeegse studenten zijn door naar de FINALE!

GOOD JOB jongens!!!

Verslag volgt...

29 mei 2010

Na de voorrondes afgelopen week was het vandaag eindelijk tijd voor het echte werk, de kwart finales boksen. Vandaag was de NABA en Radboud Universiteit Nijmegen vertegenwoordigd met 7 boksers.

Als eerste kwam Martin Zitman in actie tegen Stephan Ariessen uit Eindhoven. Martin is student maar ook een wedstrijd bokser van de NABA en kampioen bij de studenten 2009. Martin begon deze partij erg gespannen, maar kwam met zuivere treffers erg goed door. Hij won deze partij dik op punten. Martin bokst morgen de halve finale tegen Jimmy Steintjes uit Maastricht. Dit is een erg lange bokser die ook nog eens links handig is.

Tweede bokser voor Nijmegen was Stijn Kleijnen tegen Thomas Meijer uit Utrecht. Stijn die voor de aller eerste keer in de ring verscheen had ook erg veel last van spanning, maar deed iedereen verbazen. Stijn bokste erg makkelijk en los, alsof hij al zeer ervaren was. Al was Stijn in de 3e ronde helemaal leeg, hij won deze wedstrijd ook met een ruime voorsprong op punten. Stijn bokst morgen de halve finale tegen Simon Gorissen uit Ede.

Derde bokser uit Nijmegen was Sjoerd Dikkerboom. Sjoerd was ook erg gespannen en door de spanning liep de wedstrijd erg moeizaam. Na de 2e ronde stond zijn tegenstander, Erik van Hoorn uit Wageningen, met 2 punten voor. In de 3e ronde kon Sjoerd door conditie gebrek niet meer stoten waardoor zijn tegenstander deze kwart finale won.

Als vierde bokser kwam Jim van der Ven in actie. Jim die de voorrondes makkelijk doorlopen heeft, had vandaag een erg moeilijke tegenstander, bijna 2 meter en links handig. Maar respect voor Jim, hij vocht voor wat hij waard was, door de lange armen won Jimmy Stijntjes uit Maastricht deze zwaar bevochten wedstrijd. De Limburger komt morgen tegen Martin in actie.

Als vijfde en zesde boksers, kwamen twee Nijmegenaren tegen elkaar, erg moeilijk voor deze boksers. De jongens hebben samen vele uren samen getraind en nu tegen elkaar om de halve finale te bereiken. We hadden geloot wie van de trainers welke bokser zou bestaan in de hoek. Ik zou Floriaan Schmidt begeleiden en Kees Esveld zou Glenn Stroot begeleiden. Wel gek tegen je eigen bokser te vechten. Beide boksers maakten er een mooie en een eerlijke partij van, die in het voordeel van Floriaan werd beslist met 2 punten verschil. Beide mannen complimenten, jammer dat jullie zo snel tegen elkaar moesten, beide hadden in de finale moeten staan. Floriaan bokst morgen tegen Ron Groen uit Pesse.

Als laatste mocht Koen Hulsman de ring betreden. Hij moest tegen de ijzersterke Ron Groen uit Pesse. Koen, die geen antwoord had op de harde en vele stoten, moest te veel stoten incasseren. Wij als trainers vonden het verstandig om de partij te laten stoppen. Het was een teleurstelling voor Koen, maar hij vond het achteraf toch een verstandige keuze.

Vandaag was het een zware dag met zeven boksers. Wel kunnen Kees en ik met trots terug kijken naar deze kwart finales.

Morgen zullen Martin, Stijn, Floriaan en Erdem Bilecen deelnemen aan de halve finales. Hiermee zullen zij zich proberen te plaatsen voor de grote dag, de finale op 5 juni in Nijmegen!

Willy

22 mei 2010

Vanmorgen stonden drie Nijmeegse studenten in Apeldoorn om voorrondes te boksen voor de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Floriaan Schmidt, Jim van de ven en Glenn Stroot hebben alle drie glorieus gewonnen.

Volgend week zaterdag zullen deze jongens de kwartfinales gaan boksen. De NABA heeft dit jaar 13 deelnemende studenten.


BOKSERS

Erdem Bilecen (-64 kg)
Floriaan Schmidt (-81 kg)
Glenn Stroot (-81 kg)
Jim van de Ven (-81 kg)
Koen Hulsman (-81 kg)
Lale Yildirim (-57 kg)
Martin Zitman (-81 kg)
Mingus Daanen (-69 kg)
Sjoerd Dikkerboom (-75 kg)
Stein Kleijnen (-69 kg)
Suzanne Stienen (-60 kg)
Thomas Lepping (-81 kg)
Xu Feng Hu (-60 kg)

PROGRAMMA

5 juni FINALE NSK BOKSEN

Beste boksers, trainers en andere liefhebbers,

De finaledag van het NSK Boksen 2010 staat voor de deur. Het belooft een goed gevuld programma te worden met mooie wedstrijden.

De weging en keuring start om 12.00 uur. Vanaf 13.30 uur zal begonnen worden met de wedstrijden. De wedstrijden beginnen met 2/3 prestatiepartijen van scholieren en junioren. Aansluitend hieraan begint het hoofdprogramma met de finales van het NSK. De finales van het NSK bestaat uit 16 partijen, onderverdeeld in de volgende klasse:
11 wedstrijden in de N-klasse
1 wedstrijd in de C-klasse
4 wedstrijden in de B-klasse

na afloop van de wedstrijden is er een gezamenlijke prijsuitreiking om de kampioenen te huldigen. Gedurende de finaledag wordt door een aantal mensen naar de wedstrijden gekeken en de boksers beoordeeld. Uiteindelijk wordt uit alle boksers één bokser gekozen welke de prijs krijgt voor de meest talentvolle boksende student. Ook wordt een wisselbeker uitgereikt aan de onderwijsinstelling die de meeste kampioenen heeft geleverd.


Het definitieve programma wordt op vrijdagmiddag gepubliceerd. Dan zijn alle partijen bekend. Men dient er rekening mee te houden dat wedstrijden eerder afgelopen kunnen zijn door bijv. een vroegtijdig beëindigen door de scheidsrechter.

Voor de wedstrijddag zorg je zelf voor een tok, een bitje en eventueel een reservebitje.
De organisatie stelt de hoofdbescherming en bokshandschoenen ter beschikking.

Als begeleiding mag een bokser altijd zijn eigen trainer (1 per onderwijsinstelling) en een assistent meenemen. Overige begeleiding wordt gezien als toeschouwer. Zij dienen dan ook een toegangsbewijs te kopen. Boksers welke hebben deelgenomen aan het NSK, maar helaas in een eerder stadium zijn uitgeschakeld hebben gratis toegang tot de finaledag.

Kaartverkoop finaledag:
De kaartverkoop voor de finaledag NSK Boksen 2010 is reeds gestart. De kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro, aan de deur 12,50 per persoon. Kaarten reserveren in de voorverkoop kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin naam en het aantal gewenste kaartjes. Het betalen van de kaarten gebeurt aan de deur.

Het adres USC Nijmegen:

USC Universitair Sportcentrum
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit aangegeven op de ANWB-wegwijzers. Volg de borden Gymnasion/P7.
Parkeren is mogelijk in de parkeerkelder van het sportcentrum, of op het parkeerterrein naast het sportcentrum. Parkeren is gratis.


Met vriendelijke groet,

Organisatie NSK Boksen 2010
Aanvang wedstrijden om 13.30 uur. Weging en keuring vanaf 12:00 uur. Nr.–Gew-Cat.-Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK code
Scholieren N 3x1,5 min 48 Angus Schmaloer Dion van de Loo Prestatiepartij Angus BVAZ NABA begeleiders


Eduard van Uffellen Willy van Haaren


Scholieren N 3x1,5 min 45 Joey Corvers Stevan Djokic Prestatiepartij Joey De Amateur Muscular begeleiders


? Eduard van Uffellen

NK Junioren C/N 3x2 min 69 Mark Dufornee Milad Zamani Prestatiepartij Mark Quality Sport Tilburg NABA begeleiders


Dufornee Willy van Haaren

NSK-44 Dames E C 3x2 min 75 Lisanne Vaalburg Marina Harens Finale Prestatiepartij Rotterdam BC Drachten begeleiders


Martijn Rijnbeek (Teus de Kruyf) Evert Eijndhoven

NSK-1 E N 3x2 min 60 Xue Hu Hendrik Bosscher Finale Nijmegen Enschede begeleiders


Willy van Haaren Hans Bartels

NSK-20 E N 3x2 min 75 Abther Bar Simon Cox Finale Utrecht Eindhoven begeleiders


Rein Klunder (Boxing A80) Eddy Smulders

NSK-40 Dames E N 3x2 min 60 Lale Yildirim Suzanne Stienen Finale Arnhem Nijmegen begeleiders


Willy van Haaren Willy van Haaren

NSK-34 E N 3x2 min 91 Michel Groenendijk Bjorn Dieleman Finale Eindhoven Rotterdam begeleiders


Eddy Smulders Rexford Kortram

NSK-4 E N 3x2 min 64 Erdem Bilecen Rikkert de Korte Finale Nijmegen Amsterdam begeleiders


Willy van Haaren Stef van Gelderen

Pauze

NSK-41 Dames E N 3x2 min 63 Stephanie Zimmer Maria de Vries Finale Nijmegen Groningen begeleiders


Willy van Haaren Organisatie, Henk Tammes

NSK-11 E N 3x2 min 69 Nick de Koning Stijn Kleijnen Finale Amsterdam Nijmegen begeleiders


Stef van Gelderen Willy van Haaren

NSK-42 Dames E N 3x2 min 70 Aglaia Olenski Stephanie Tromp Finale Amsterdam Tilburg begeleiders


Raymond Joval Organisatie, Bart van Polanen

NSK-37 E B 3x3 min 69 Mingus Daanen Ando Mirzojan Finale Prestatiepartij Nijmegen s-Hertogenbosch begeleiders


Willy van Haaren Rudolf Madretsma (Olympia DB)

NSK-37 E B 3x3 min 64 Maarten Wuister Kevin Paulissen Finale Prestatiepartij Schiedam SCM begeleiders


Rene Braad , Dis Paulissen

NSK-31 E N 3x2 min 81 Martin Zitman Floriaan Schmidt Finale Nijmegen Nijmegen begeleiders


Willy van Haaren Willy van Haaren

NSK-35 E N 3x2 min 91+ Michiel van den Berge Jenne Klimp Finale Eindhoven Groningen begeleiders


Eddy Smulders Organisatie, Henk Tammes

NSK-38 E B 3x3 min 75/81 S. Aslami Thomas Leppink Finale Prestatiepartij s-Hertogenbosch Nijmegen begeleiders


Rudolf Madretsma (Olympia DB) Willy van Haaren

NSK-39 Dames E N 3x2 min 52 Shalini Audhoe Geen tegenstandster beschikbaar Finale Prestatiepartij Zaandam
begeleiders


Stef van Gelderen


Gezamelijke Prijsuitreiking 30 mei 2010

 

Aanvang wedstrijden om 16.00 uur. Weging en keuring vanaf 15:00 uur. Nr.–Gew-Cat.-Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK code NSK-2 E N 3x2 min 64 Douwe Bosscher Erdem Bilecen 1/2 Finale Enschede Nijmegen begeleiders Hans Bartels (BC Twente) Willy van Haaren NSK-3 E N 3x2 min 64 Rikkert de Korte Elhadi Lich 1/2 Finale Amsterdam Eindhoven begeleiders Stef van Gelderen Eddy Smulders NSK-10 E N 3x2 min 69 Simon Gorissen Stijn Kleijnen 1/2 Finale Ede Nijmegen begeleiders A.v.Gemeren (Goudsche Boksvereniging) Willy van Haaren NSK-9 E N 3x2 min 69 Pakwing Man Nick de Koning 1/2 Finale Eindhoven Amsterdam begeleiders Eddy Smulders Stef van Gelderen NSK-36 E C 3x2 min 64 Davey van Hattem Fiorello Klein Finale Utrecht Amsterdam begeleiders UBV Verbon Romeo Kensmil (Xena Sports) NSK-18 E N 3x2 min 75 Thomas Lam Abther Bar 1/2 Finale Amsterdam Utrecht begeleiders Stef van Gelderen Rein Klunder (Boxing A80) Pauze NSK-19 E N 3x2 min 75 Erik van den Hoorn Simon Cox 1/2 Finale Wageningen Eindhoven begeleiders Frank van Geesink Eddy Smulders NSK-29 E N 3x2 min 81 Martin Zitman Jimmy Stijntjes 1/2 Finale Nijmegen Maastricht begeleiders Willy van Haaren F Verhaegen NSK-32 E N 3x2 min 91 Mark Zoeteweij Michel Groenendijk 1/2 Finale Waddinxveen Eindhoven begeleiders Rexford Kortram Eddy Smulders NSK-30 E N 3x2 min 81 Floriaan Schmidt Ron Groen 1/2 Finale Nijmegen Pesse begeleiders Willy van Haaren Organisatie, Henk Tammes NSK-33 E N 3x2 min 91 Wouter van Bruggen Bjorn Dieleman 1/2 Finale Wageningen Rotterdam begeleiders Frank van Geesink Rexford Kortram NSK-42B Dames E N 70 Chaya Rampersad Stephanie Tromp 1/2 Finale Amsterdam Tilburg begeleiders Stef van Gelderen Organisatie, Bart van Polanen

29 mei 2010

Aanvang wedstrijden om 16.00 uur. Weging en keuring vanaf 15:00 uur.
RODE HOEK BLAUWE HOEK
NSK-25 E N 3x2 min 81 Martin Zitman Stephan Ariesen 1/4 Finale Nijmegen Eindhoven begeleiders


Willy van Haaren Eddy Smulders NSK-32B E N 3x2 min 91 Polder Danny Mark Zoeteweij 1/4 Finale Rotterdam Waddinxveen begeleiders


Chris de Korte (BCVA) Rexford Kortram NSK-8 E N 3x2 min 69 Thomas Meijer Stijn Kleijnen 1/4 Finale Utrecht Nijmegen begeleiders


UBV Verbon Willy van Haaren NSK-7 E N 3x2 min 69 Naoufal Bouchrit Simon Gorissen 1/4 Finale Vlaardingen Ede begeleiders


Rexford Kortram A.v.Gemeren (Goudsche Boksvereniging) NSK-16 E N 3x2 min 75 Erik van den Hoorn Sjoerd Dikkerboom 1/4 Finale Wageningen Nijmegen begeleiders


Frank van Geesink Willy van Haaren NSK-5 E N 3x2 min 69 Pawking Man Jules Derks 1/4 Finale Eindhoven Maastricht begeleiders


Eddy Smulders F Verhaegen Pauze NSK-26 E N 3x2 min 81 Jimmy Stijntjes Jim van de Ven 1/4 Finale Maastricht Nijmegen begeleiders


F Verhaegen Willy van Haaren NSK-14 E N 3x2 min 75 Jos Stofberg Thomas Lam 1/4 Finale Wageningen Amsterdam begeleiders


Frank van Geesink Stef van Gelderen NSK-27 E N 3x2 min 81 Floriaan Schmidt Glenn Stroot 1/4 Finale Nijmegen Hengelo begeleiders


Willy van Haaren Willy van Haaren NSK-15 E N 3x2 min 75 Abther Bar Lance Wirjosentono 1/4 Finale Utrecht Tilburg begeleiders


Rein Klunder (Boxing A80) Organisatie, Bart van Polanen NSK-28 E N 3x2 min 81 Koen Hulsman Ron Groen 1/4 Finale Nijmegen Pesse begeleiders


Willy van Haaren Organisatie, Henk Tammes NSK-6 E N 3x2 min 69 Karim Abbara Nick de Koning 1/4 Finale Amsterdam Amsterdam begeleiders


Geblesseerd Stef van Gelderen NSK-17 E N 3x2 min 75 Simon Cox Shedy Abourayan 1/4 Finale Eindhoven Wageningen begeleiders


Eddy Smulders Geblesseerd

22 mei 2010

RODE HOEK BLAUWE HOEK
NSK-22 E N 3x2 min 81 Jeroen Verhoeven Jim van de Ven 1/8 Finale Eindhoven Nijmegen begeleiders Eddy Smulders Willy van Haaren NSK-13 E N 3x2 min 75 Abther Bar Christiaan Panaligan 1/8 Finale Utrecht Amsterdam begeleiders Rein Klunder (Boxing A80) Romeo Kensmill (Xena Sports) NSK-23 E N 3x2 min 81 Wouter Verhoeven Floriaan Schmidt 1/8 Finale Eindhoven Nijmegen begeleiders Eddy Smulders Willy van Haaren NSK-21 E N 3x2 min 81 Jimmy Stijntjes Joost Elderink 1/8 Finale Maastricht Groningen begeleiders F Verhaegen Organisatie, Henk Tammes NSK-24 E N 3x2 min 81 Glenn Stroot Rene Crans 1/8 Finale Hengelo Tilburg begeleiders Willy van Haaren Ruud, Bart van Polanen

FOTO'S & VIDEO'S

Verslag van het NSK door Campus Volk

Milad Zamani vs Mark Dufornee

Dion van de Loo vs Angoes Schmaloer

Erdem Bilecen vs Rikkert de Korte

Xue Hu vs Hendrik Bosscher


Milad Zamani Boksen 5 juni 2010 Nijmegen

 

1/2 Finale FLoriaan Schmidt vs Ron Groen

1/4 Finale Martin Zitman vs Stephan Ariesen (3e ronde)

1/4 Finale Martin Zitman vs Stephan Ariesen (2e ronde)

1/4 Finale Martin Zitman vs Stephan Ariesen (1e ronde)

 

1/8 Finale: blauwe hoek, Floriaan Schmidt.


1/8 Finale: Glenn, Jim en Floriaan.

Voorbereidingstraining

Voorbereidingstraining

Voorbereidingstraining

Voorbereidingstraining

Voorbereidingstraining

Voorbereidingstraining


 


UITSLAGEN

5 juni 2010

Nr.–Gew-Cat.-Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK
code

Scholieren N 3x1,5 min 48 Angus Schmaloer Dion van de Loo WOP 8:8+ Prestatiepartij Angus BVAZ NABA
begeleiders


Eduard van Uffellen Willy van HaarenNK Junioren C/N 3x2 min 69 Mark Dufornee Milad Zamani WOP 17:23 Prestatiepartij Mark Quality Sport Tilburg NABA
begeleiders


Dufornee Willy van HaarenNSK-1 E N 3x2 min 60 Xue Hu Hendrik Bosscher WOP 30:13 Finale Nijmegen Enschede
begeleiders


Willy van Haaren Hans BartelsNSK-40 Dames E N 3x2 min 60 Lale Yildirim Suzanne Stienen WOP 5:9 Finale Arnhem Nijmegen
begeleiders


Willy van Haaren Willy van HaarenNSK-4 E N 3x2 min 64 Erdem Bilecen Rikkert de Korte WOP 20:19 Finale Nijmegen Amsterdam
begeleiders


Willy van Haaren Stef van GelderenNSK-11 E N 3x2 min 69 Nick de Koning Stijn Kleijnen WOP 21:11 Finale Amsterdam Nijmegen
begeleiders


Stef van Gelderen Willy van HaarenNSK-37 E B 3x3 min 69 Mingus Daanen Ando Mirzojan WOP 10:5 Finale Prestatiepartij Nijmegen s-Hertogenbosch
begeleiders


Willy van Haaren Rudolf Madretsma (Olympia DB)NSK-31 E N 3x2 min 81 Martin Zitman Floriaan Schmidt WOP 10:13 Finale Nijmegen Nijmegen
begeleiders


Willy van Haaren Willy van HaarenNSK-38 E B 3x3 min 75/81 S. Aslami Thomas Leppink WOP 5:8 Finale Prestatiepartij beiden s-Hertogenbosch Nijmegen
begeleiders


Rudolf Madretsma (Olympia DB) Willy van Haaren

30 mei 2010

1/2 Finale

Erdem Bilecen wint van Douwe Bosscher uit Eindhoven.

Stijn Keijnen wint van Simon Gorissen uit Ede.

Floriaan Schmidt wint van Ron Groen uit Pesse.

Martin Zitman wint van Jimmy Stijntjes uit Maastricht.


29 mei 2010

1/4 Finale

Martin Zitman wint van Stephan Ariessen uit Eindhoven (WOP 21:11).

Stijn Kleijnen wint van Thomas Meijer uit Utrecht (WOP 18:6).

Sjoerd Dikkerboom verliest van Erik van Hoort uit Wageningen.

Jim van der Ven verliest van Jimmy Stijntjes uit Maastricht.

Floriaan Schmidt wint van Glenn Stroot (WOP 12:10).

Koen Hulsman verliest van Ron Groen uit Pesse.


22 mei 2010

1/8 Finale

Jim van de Ven heeft gewonnen van Jeroen Verhoeven uit Eindhoven.

Floriaan Schmidt heeft gewonnen van Wouter Verhoeven uit Eindhoven.

Glenn Stroot heeft gewonnen van Rene Crans uit Tilburg.


Deel met vrienden