Nog een paar dagen...

Nog een paar dagen...

Het is nog maar een paar dagen en dan is het zover. Zaterdag 13 december in Voorzieningenhart 't Hert zal in het teken staan van een mooie boksmiddag en avond. Boksers van het Nederlandse Windmill team komen uit tegen een team uit Duitsland en boksen de finale in de Oberliga. En ook onze eigen NABA boksers zijn klaar om de ring in te gaan die dag.

Maud van de Vegt bokste twee weken geleden haar eerste officiƫle wedstrijd en meteen een finale partij op het NK in topsport centrum Rotterdam. Ze bokste tegen een zeer ervaren tegenstandster en Maud heeft de wedstrijd verloren maar een erg goede partij neer gezet. Vooral in de laatste ronde kwam ze steeds meer los en scoorde ze mooie treffers met haar directe stoten. Ze wil zaterdag in Nijmegen natuurlijk laten zien aan iedereen wat ze in huis heeft. Ook Gijs Onstenk en Sergio Skenderovic zullen dan in actie komen en kunnen alle aanmoediging gebruiken. Afgelopen weekend waren ze allebei succesvol en wonnen hun wedstrijd tijdens een boksgala in Doetinchem. Dus ze hebben een prima voorbereiding gehad en zijn er helemaal klaar voor. Als laatste zal Arshin Shokrnia Erd Moesa voor het eerst in de ring aantreden. Hij heeft afgelopen zaterdag een goede demo partij gebokst en alvast kunnen oefenen maar nu is hij klaar voor het echte werk en bokst hij zijn eerste officiƫle wedstrijd. Kom onze NABA boksers aanmoedigen natuurlijk ook het Nederlandse team. Daarnaast zal er nog een NK finale plaatsvinden in de categorie zwaargewicht dus een boksprogramma vol met afwisselende en mooie bokspartijen.
In de pauzes wordt het publiek vermaakt met een verrassingsact dus aan alles is gedacht.

Deze week zijn de kaarten in de voorverkoop bij de club te koop voor 10 euro. En neem je een niet-lid mee dan krijg je de tweede kaart voor de helft van de prijs, twee voor 15 euro. Koop ze nu! want op de dag zelf zijn de kaarten 15 euro aan de kassa.

Let op! in verband met het boksgala zal de training op zaterdagochtend niet doorgaan!

Graag allemaal tot dan!

Aanvang 16.00 uur

Thijmstraat 40

Namens het bestuur en trainers,

Manja Peters

Deel met vrienden