NK Boksen N & C Klasse

NK Boksen N & C Klasse

De vlag kan uit bij de Voltreffer in Nieuwegein. De loting voor de Nederlandse kampioenschappen C-klasse en Nieuwelingen Elite en Jeugd in wee propvolle weekends 18/19 en 25/26 september is verricht.

Vorig jaar werd nog net de 100 gehaald. Bovendien sluit deze positieve ontwikkeling aan bij allerlei nieuwe initiatieven (Bundesliga-competitie, het EK voor vrouwen in oktober 2011 in Rotterdam etc), die deze tak van sport kenmerkt.
 Opvallend is dat een veertigtal deelnemers voor het eerst in de ring stappen. Zij willen de uitdaging en de spanning van het presteren in een kleine ruimte ontdekken. Jezelf testen in een persoonlijk man tegen man gevecht. Of vrouw tegen vrouw. Bovendien in een zaal, die hopelijk uitverkocht is met familie en belangstellenden. Zo'n eerste wedstrijd geeft stress bij de deelnemer maar óók bij zijn naaste, favoriete omgeving. Dat hoort erbij. Iedereen kijkt dan ook uit naar de NK-weekends. De wedstrijden met overvolle programmaas beginnen op zaterdag 18 september om 17 uur (weging va 15 uur) en zondag 19 september om 15 uur (weging va 13 uur). Deze tijden zijn ook van toepassing op zaterdag 25 september om 17 uur (weging va 15 uur) en op de finaledag van zondag 26 september om 15 uur (weging va 13 uur). Het adres van sportschool de Voltreffer is Structuurbaan 1, 3439 MA Nieuwegein. 
 
Voor het kampioenschap moeten enkele zaken duidelijk worden afgesproken:
De betaling van de administratiekosten (a 15 euro per deelnemer, zie voor alle bankgegevens de website van de boksbond) moet zijn voldaan op de eerste wedstrijddag 18 september. Zorg daarvoor want we zullen scherper dan andere jaren op de betaling toezien. 
De medische commissie stelt met nadruk dat de jaarkeuring van de boksers van te voren in orde moet zijn. Op de wedstrijddag zelf vindt deze jaarkeuring niet meer plaats. Aan dat besluit wordt strikt de hand gehouden. Wie niet voldoet aan deze verplichting, dupeert zichzelf maar ook de tegenstander die dan soms honderden kilometers voor niks aflegt. Wees sportief, voorkom deze narigheid. 
Vergeet ook de startboekjes niet mee te nemen. Iedereen behoort in het bezit te zijn van een startboekje en wie dat nog niet is dient zich zo snel mogelijk te melden voor wie we dan proberen een adekwate oplossing te zoeken. Let op: geen startboekje?, het meedoen aan het NK is dan onmogelijk.

Bron: www.boksen.nl

Bekijk hier de flyer

 

 

26 september 2010: 2e en 3e plaats voor Xue en Floriaan!

Vandaag waren de finales van het NK. Voor de NABA had Xue Hu de finale bereikt. Hij heeft vanmiddag de finale gebokst tegen Jason Cchung uit Rotterdam. Beide boksers waren goed aan elkaar gewacht, alleen plaatste de Rotterdammer zijn treffers duidelijker dan Xu. Xu was niks minder maar er zat geen overtuiging in zijn stoten. Hij maakte duidelijk meer treffers maar helaas met minder kracht, waardoor de jury geen punten toe heeft gekend. De einduitslag was 4-1. Voor Xue toch wel een hele prestatie omdat hij dit jaar pas begon als student bokser en vandaag toch in de finale van een officieel NK stond! Vandaag hebben we ook geëvalueerd met Floriaan, door te veel gebruik van pijnstillers na een gekneuste hand, stond hij gisteren niet scherp genoeg in de ring. Toch zijn wij als trainers tevreden met de Bronze plak van deze ex student boksers.

 

De NABA komt op 9 oktober weer in actie tijdens een gala in Rotterdam, aangemeld hebben Dion, Milad en Elaige.

De foto's en de video's van het NK zullen volgend week op de website geplaatst worden. Klik hierop voor reeds geplaatste media.


25 september 2010, Xue door naar de finale!

Vandaag waren in Nieuwegein de halve finales van het NK boksen N&C klasse. Voor NABA stonden vandaag Floriaan Schmidt en Xue Hu in de ring.
Als eerst kwam Xue in actie, Xue had in de kwart finale een walk over, zodat hij vandaag voor het eerst in actie moest komen tegen Dennis Weening uit Leeuwarden. Xue won deze halve finale met een 15 tegen 5 uitslag. Hij bokst morgen de finale tegen Jason Cchung uit Rotterdam.
Floriaan Schmidt stond vandaag tegen Eduard Sinkeler uit Purmerend. Floriaan had de voorronde en de kwart finale al gewonnen. Helaas had hij in de kwart finale een handblessure opgelopen. Hij heeft deze week niet kunnen trainen, maar wilde toch de halve finale boksen. De 1e twee ronden ging het gelijk op, maar in de 3e ronde speelde zijn hand toch op en hij had ook last van de vele pijnstillers en verloor de halve finale met een 12 tegen 8 uitslag.

19 september 2010, Floriaan wint op KO in de 1e ronde!

Vandaag tijdens de kwart finales van het NK boksen heeft Floriaan Schmidt gewonnen van de Limburger Wesley de Haas. Floriaan raakt de Haas met een loep zuivere leverstoot en daarvan kon zijn tegenstander niet meer herstellen en werd uitgeteld. Nu mag hij zaterdag de halve finale boksen. Ook komt Xue Hu zaterdag in de ring voor de halve finale, hij had gisteren een WO.


18 september 2010

Vandaag waren in Nieuwegein de voorrondes van het NK boksen N & C klasse. Voor de NABA moesten in de ring; Xue Hu, Erdem Bilicen, Floriaan Schmidt en Martin Zitman.

Het beloofde een drukke programma te zijn maar er vielen maar liefst 12 partijen uit. Helaas ook de partij van Xue, zijn tegenstander had zijn startlicentie niet bij zich. Deze werd later veel te laat binnen gebracht waardoor Xue niet meer hoefde te boksen, een grote teleurstelling voor Xue. Nu moet hij zaterdag de halve finale tegen Dennis Weening uit Leeuwarden boksen.

Als 2e NABA bokser kwam Erdem in de ring, hij moest de halve finale boksen tegen Romano Adhoe uit Amsterdam. Erdem was ziek geweest en was niet optimaal voorbereid en verloor deze partij met een uitslag van 15-7.

Als 3e kwam Floriaan in de ring in de klasse tot 81 kg. Floriaan had na het NSK niet meer gebokst, wat in de eerste ronde goed te zien was. Hij had wat moeite om het juiste ritme te vinden tegen Marco de Wilde uit Rotterdam, die net zoals Floriaan rechts voor stond. In de tweede en derde ronde had Floriaan de ritme weer te pakken en won deze partij dan ook met 18 tegen 1! Hij bokst morgen de kwart finale tegen Wesley de Haas die vandaag gewonnen heeft met een 6 tegen 3 uitslag.

Als 4e en laatste bokste Martin in de C-klasse tot 81 kilo. Helaas was Martin niet de bokser, zoals hij deze week trainde. Er kwam niks uit en alles liep gewoon niet. Na de 1e en 2e ronde was de stand nog 0-0. In 3e ronde scoorde zijn Limburgse tegenstander Ken Cremers 4 punten. Helaas is het NK voor Martin voorbij.

Samengevat, morgen bokst Floriaan zijn kwart finale, bij winst moet hij het weekend 25 en 26 september weer aan de bak. Xue bokst zaterdag 25 september de halve finale en bij winst bokst hij zondag de finale.

Na afloop van de wedstrijden zijn we met z’n allen nog wat gaan eten om afscheid te nemen van Lale, die a.s.maandag 4 maanden lang gaat studeren in Istanbul. Jullie kunnen natuurlijk altijd een boodschap voor haar achterlaten op de (haar) site www.naba.nl.

P.s. klik hierop voor de foto's. De video's zullen later in de week upgeload worden.

9 september 2010

Beste leden,

Het NK boksen N&C klasse staat voor de deur. Vier boksers van ons gaan op 18 en 19 september in Nieuwegein de ring in, om het weekend van 25 en 26 september voor de Nederlandse titel te kunnen boksen.

Willen jullie deze jongen steunen en de sfeer van een echte bokswedstrijd ervaren? Neem contact op.

Met sportieve groet,

Lâle


Xu Feng Hu (-60 kg) Erdem Bilecen (-64 kg) Martin Zitman (-81 kg) Floriaan Schmidt (-81 kg)

 

26 SEPTEMBER 2010, De Voltreffer NIEUWEGEIN: 15:00 uur

Ronde in minuten Partij # Gewicht Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK min nr kg
naam naam leeftijdklasse vereniging vereniging 3x2 1 E51/J55 N Shalini Adhoe Sharon Schildkamp prestatie dames finale le Noble Sport Schildkamp 3x2 2 60 N Jojanneke den Dekker Noell Rudge Elite dames finale Mesa Sport Mike Gym / Kensmill 3x2 3 64 N Rachelle Daenen L de Vilder Elite dames finale Muscular de Voltreffer 3x2 4 60 N Ibrahim Asarikh Justin Gogulski Jeugd finale BV Bredase Ring CABA Curacao 3x2 5 64 N Sahim Baris Erik Shamujev Jeugd finale Golden Gloves Sokudo Gym 3x2 6 69 N Ashot Petrosyan J de Filder Jeugd finale Boxing A80 de Voltreffer 3x2 7 75 N Sidney Hadana Arash Sarwar Jeugd finale BCVA Nicolaas 3x2 8 81 N Lars Koevoets Joey Boon Jeugd finale Verhaegen Sports Boxing the Golden Gloves 3x2 9 91 N Jonathan Bos Nikola Andrijasevic Jeugd finale Boxing Stad Groningen Boxing A80 3x2 10 75 C Joshua Talens Vince van de Loo Jeugd finale boksteam Assen boksteam ABC 3x2 11 60 N Jason Cchung Xeu Hu Elite finale van 't Hof NABA 3x2 12 64 N Yamal Ahdour Romano Adhoe Elite finale Body Fit / Kops the Noble Art 3x2 13 69 N Q Huussen Thomas Boots Elite finale de Voltreffer Boksclub Almere – CCFL 3x2 14 75 N Rachid el Bouddounti Ron Groen Elite finale Boksclub Almere – CCFL Boksvereniging Assen 3x2 15 81 N Coen ten Herkel Eduard Sinkeler Elite finale Body Fit / Kops the Fight Club 3x2 16 91 N Justin Timmerman Lirou Pinedo Elite finale Warners Gym Body Fit / Kops 3x2 17 60 C Andree Jackson Davey van Hattem Elite finale SCM Maastricht de Voltreffer 3x2 18 64 C Isaias Ferreira Fiorello Klein Elite finale Frisia Mike Gym / Kensmill 3x2 19 69 C Roelf Reitsema Jimmy vd IJssel Elite finale de Waldhoek Crooswijk 3x2 20 81 C Stephan Buist Hilgur Demmer Elite finale van 't Hof Olympia Leeuwarden 3x2 21 91 C Bulat Aliaksei Nascis Omeragic Elite finale Nicolaas Muscular
3x2 2 57 N Debbie Bakker Giulia Congiu Elite dames finale Mesa Sport Mike Gym / Kensmill 3x2
75 C Joop van Beek Delano James finale op 19e gebokst Vermeulen Benthuizen BV Delfzijl 3x2 10 69 C Timo Zolingen Noery Wauben Jeugd finale de Amateur de Amateur

 

25 SEPTEMBER 2010, De Voltreffer NIEUWEGEIN: 17:00 uur

Ronde in minuten Partij # Gewicht Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK min nr kg naam naam leeftijdklasse vereniging vereniging 3x2 1 54 N Annie Chevalking Marieke Meiyin Bong Elite dames 1/2 finale ABCC Haagse Directe 3x2 2 69 N Aglaia Olenski Stephanie Booten Elite dames finale Boksteam ABC Verhaegen Sports Boxing 3x2 3 56N / 52C Argenio Pieters Lex Paas Jeugd prestatie finale CABA Curacao de Amateur 3x2 4 64 N L de Vilder Leonie Stam Elite dames 1/2 finale de Voltreffer Body Fit / Kops 3x2 5 69 N Ashot Petrosyan Ab Yuksel Jeugd 1/2 finale Boxing A80 Sokudo Gym 3x2 6 69 N J de Filder Pacou Asim Khan Jeugd 1/2 finale de Voltreffer Boksteam ABC 3x2 7 69 C Robert Terpstra Timo Zolingen Jeugd 1/2 finale BAV Frisia de Amateur 3x2 8 60 N Enes Ozturk Jason Cchung Elite 1/2 finale ABCC van 't Hof 3x2 9 60 N Xeu Hu Dennis Weening Elite 1/2 finale NABA BAV Frisia 3x2 10 69 N Q Huussen Taco van der Heide Elite 1/2 finale de Voltreffer Olympia Leeuwarden 3x2 11 69 N Erik van Houtum David van Hooren Elite 1/2 finale Team Spaarndonk KSK Godschalk 3x2 12 75 N Marcel Kloostra Rachid El Bouddounti Elite 1/2 finale BAV Frisia Bokclub Almere CCFL 3x2 13 75 N Guido Immanuel Ron Groen Elite 1/2 finale Seconds Out Boksvereniging Assen 3x2 14 81 N Coen ten Herkel Elton Backx Elite 1/2 finale Bodyfit Kops team van Spaandonk 3x2 15 81 N Floriaan Schmidt Eduard Sinkeler Elite 1/2 finale NABA the Fight Club 3x2 16 91 N Justin Timmerman Christophe Comhair Elite 1/2 finale Warners Gym Verhaegen Sports Boxing 3x2 17 91 N Arduina Astrando Lirou Pinedo Elite 1/2 finale Warners Gym Body Fit / Kops 3x2 18 81 C Stephan Buist Kenn Cremers Elite ½ finale van 't Hof de Amateur 3x2 19 91 C Bulat Aliaksei Nascis Omeragic Elite 1/2 finale Nicolaas Muscular 3x2 20 91 C Junior Vrancken Aziz Saleh Elite 1/2 finale SCM Maastricht Seconds Out 3x2 21 64 C Isaias Ferreira Maikel Koek Elite 1/2 finale Frisia Seconds Out 3x2 22 64 C Fiorello Klein Djamhid Ahmat Elite 1/2 finale Mikes Gym Kensmill boksteam ABC

19 SEPTEMBER 2010, De Voltreffer NIEUWEGEIN: 15:00 uur

Ronde in minuten Partij
Gewicht Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK min nr kg
naam naam leeftijdklasse vereniging vereniging 3x2 1 69 N Sten Weenk Q Huussen Elite ¼ finale Team H Kneppers de Voltreffer 3x2 2 69 N Bart van Uden Taco van der Heide Elite ¼ finale Xhofleer Olympia Leeuwarden 3x2 3 69 N Brian Zeh Thomas Boots Elite ¼ finale Body Fit / Kops Boksclub Almere – CCFL 3x2 4 69 N Duco Taylor David van Hooren Elite ¼ finale Albert Cuyp KSK Godschalk 3x2 5 69 N J de Filder WALKOVER Nick Hiemstra Jeugd ¼ finale de Voltreffer Boxing Den Helder 3x2 6 75 N Rachid el Bouddounti Ahemd El Ainouni Elite ¼ finale Boksclub Almere – CCFL Boksteam Albert Cuyp 3x2 7 75 N Marcel Kloostra Kenneth Martins Elite ¼ finale BAV Frisia RBV van't Hof 3x2 8 75 N Pawel Koniacski Guido Immanuel Elite ¼ finale Muscular Seconds Out 3x2 9 75 N Ron Groen Marcel van Loon Elite ¼ finale Boksvereniging Assen BV Bredase Ring 3x2 10 81 N Frank van Boxtel Coen ten Herkel Elite ¼ finale Quality Sport Body Fit / Kops 3x2 11 81 N Ilyas Kaddouri Elton Backx Elite ¼ finale Boksvereniging Assen Team van Spaandonk 3x2 12 81 N Wesley Haas Floriaan Schmidt Elite ¼ finale de Amateur NABA 3x2 13 81 N Michael Krikke Eduard Sinkeler Elite ¼ finale BAV Frisia the Fight Club 3x2 14 91 N Adriaan van de Veen Justin Timmerman Elite ¼ finale DOS Enschede Warners Gym 3x2 15 91 N Sait Esen Christophe Comhair Elite ¼ finale Boksclub Almere - CCFL Verhaegen Sports 3x2 16 91 N Dylan de Beer Arduina Astrando WALKOVER Elite ¼ finale Nicolaas Warners Gym 3x2 17 91 N Menno Flach Lirou Pinedo Elite ¼ finale BV Bredase Ring Body Fit / Kops 3x2 18 64 C Maikel Koek Nicky Signet Elite ¼ finale Seconds Out Verhaegen Sports Boxing 3x2 19 64 C Fiorello Klein Remco de Jong Elite ¼ finale Mike Gym / Kensmill Olympia Leeuwarden 3x2 20 64 C Umut Aydin Djamshid Ahmad Elite ¼ finale Quality Sport Boksteam ABC 3x2 21 69 C Roelf Reitsema Antonio Francisca Elite 1/2 finale de Waldhoek The Fight Club 3x2 22 69 C Tofik Rando Jimmy vd IJssel WALKOVER Elite 1/2 finale van 't Hof Crooswijk 3x2 23 75 C Joop van Beek Delano James Elite ½ finale Vermeulen Benthuizen BV Delfzijl 3x2 24 81 C Hilgur Demmer Eddy Simba Elite ½ finale Olympia Leeuwarden Boksteam ABC

18 SEPTEMBER 2010, De Voltreffer NIEUWEGEIN: 17:00 uur

Ronde in minuten Partij
Gewicht Klasse RODE HOEK BLAUWE HOEK min nr kg
naam naam leeftijdklasse vereniging vereniging
1 60 N Jesse Koymans Enes Ozturk Elite ¼ finale Nicolaas ABCC
2 60 N Quint van Straalen Dennis Weening Elite ¼ finale RBV Hoboken BAV Frisia
3 60 N Xeu Hu Tuan Nguyen Elite ¼ finale NABA The Fight Club
4 64 N Yamal Ahdour Shayro Oritz Elite ½ finale Body Fit / Kops Boksclub Almere - CCFL
5 64 N Erdem Bilecem Romano Adhoe Elite ½ finale NABA the Noble Art
6 69 N Brian Zeh F Cub Elite 1/8 finale Body Fit / Kops de Voltreffer
7 69 N Thomas Boots WALKOVER Erik van Houtum Elite 1/8 finale Boksclub Almere – CCFL team van Spaarndonk
8 75 N Ahemd El Ainouni David de Weerd Elite 1/8 finale Boksteam Albert Cuyp Boksvereniging Assen
9 75 N Rachid el Bouddounti Dirk Chevalking Elite 1/8 finale Boksclub Almere – CCFL ABCC Pauze na de 9e partij
10 60/63 C Willeke van Dellen Irene Gambrah prest finale Elite dames Boxing Academy SCM Maastricht
11 75 N Guido Immanuel Marijn Wagemans Elite 1/8 finale Seconds Out Team van Spaendonk
12 75 N Diego Grant Pawel Koniacski Elite 1/8 finale Boksclub Almere – CCFL Muscular
13 75 N Boy Kalteren Kenneth Martins Elite 1/8 finale Sokudo Gym RBV van't Hof
14 75 N Thiago Nogeira Marques Marcel Kloostra Elite 1/8 finale Boksclub Almere – CCFL BAV Frisia
15 75 N Jossef Kabli Ron Groen Elite 1/8 finale Boksteam Albert Cuyp Boksvereniging Assen
16 75 N Leroy Kapitein Marcel van Loon WALKOVER Elite 1/8 finale Boxing Den Helder BV Bredase Ring
17 81 N Frank van Boxtel Jody de Waater Elite 1/8 finale Quality Sport Boksclub Almere - CCFL
18 81 N Coen ten Herkel Guillaume Daenen Elite 1/8 finale Body Fit / Kops Muscular
19 81 N Arthur Andjelic Ilyas Kaddouri Elite 1/8 finale BCVA Boksvereniging Assen Pauze na de 19e partij
20 81 N Elton Backx R Jansen Elite 1/8 finale Team van Spaandonk de Voltreffer
21 81 N Chris van Zijll Wesley Haas Elite 1/8 finale Teus de Kruyf de Amateur
22 81 N Floriaan Schmidt Marco de Wilde Elite 1/8 finale NABA Vermeulen Benthuizen
23 81 N Edwaerd Bruijn Michael Krikke WALKOVER Elite 1/8 finale Boksteam ABC BAV Frisia
24 81 N Eduard Sinkeler Jody Twijsel Elite 1/8 finale the Fight Club Quality Sport
25 91 N Fahd Hessani Menno Flach Elite 1/8 finale Albert Cuyp BV Bredase Ring
26 91 N Lirou Pinedo Pascal Voorn Elite 1/8 finale Body Fit / Kops Hiwat
27 81 C Mauricio Juncker Stephan Buist Elite ¼ finale Boxing A80 van 't Hof
28 81 C Martin Zitman Kenn Cremers Elite ¼ finale NABA de Amateur

 

 

 

 

 

Klaar voor the battle!

Kees & Martin

 

Uitslagen NK Boksen N&C Klasse:

-60 kg: 2e plaats, Xue Hu -81 kg: 3e plaats, Floriaan schmidt

 

Download hier alle uitslagen.

Laatst aangepast op maandag, 27 september 2010 07:53

Deel met vrienden