NABA Boksers Weer Succesvol Dit Weekend

NABA Boksers Weer Succesvol Dit Weekend Zaterdag avond heeft Milad Zamani gebokst op het Wim Gerlach Memorial in Delfzijl.
Milad moest het opnemen tegen Serdar Kurun uit Gottingen Duitsland. Deze Kurun had meer partijen gebokst en gewonnen dan Milad. Het was een moeilijke partij voor Milad, deze Duitser, kwam erg laag in en stoten op een vreemde manier, maar wel met harde hoeken. Na de 1e ronde kreeg Milad de opdracht van zijn trainer om op een "langere" afstand te gaan boksen en het ging stukken beter, de Duitser kreeg een keer 8 tellen rust en ging nog een keer neer op de harde stoten van Milad. In de 3e ronde was zijn opdracht om "bekeken" te boksen en Milad won deze moeilijke partij duidelijk op punten. 12 uur later stonden de NABA bokser en trainers weer paraat op het Willem Gerritsen Box Gala in Arnhem. Hier stonden voor de NABA, Martijn Roumans en Stijn van Oerle in de ring.

Martijn stond vanmiddag tegen Dennis Urlicht uit Arnhem. Dennis is een knokker terwijl Martijn het meer van het technische boksen moet hebben. Dus voor beide "scholieren" een uitdaging. In de 1e ronde had Martijn moeite met de Arnhemmer, deze wilde op korte afstand boksen en Martijn ging er teveel in mee. Na de 2e ronde ging het stukken beter en de 3e ronde was perfect. Snelle stoten plaatsten en dan "weg" bij de hard stotende bokser uit Arnhem. Winst voor Martijn op punten.

Als 2e en laatste Nijmegenaar stond Stijn van Oerle in de Arnhemse ring tegen N. Tingen uit Assen. Stijn begon erg gespannen. Hij had 2 weken geleden in Denmarken een zware partij gebokst. Maar Stijn kwam steeds beter in zijn ritme en won ook deze partij duidelijk.

Beide boksers zijn nu gepromoveerd naar de C-klasse.

Tr/ch NABA Zaterdag 26 november 2011, Delfzijl.
Zondag 27 november 2011, Arnhem.

Deel met vrienden