Milad Zamani Verslaat Wouter Djokic!

Milad Zamani Verslaat Wouter Djokic! Vandaag zaterdag 17 november heeft Milad Zamani van de Nijmeegse Boksschool NABA gewonnen van Wouter Djokic Uit Apeldoorn.
Daarmee is Milad ook kampioen van het District Oost. Dit is een mooie generale voor de Nederlandse Kampioensschapen die volgende week beginnen in Rotterdam.
- Milad Bokst daar op zaterdag 24 november de halve finale tegen Daniel Minten uit Almere. Bij winst bokst Milad de dag erop wederom tegen Wouter Djokic. - Deze wedstrijden zijn een week vervroegd omdat Djokic een week later naar de WK gaat in Armenië. Wouter telt als de het talent van Nederland in de jeugd tot 19 in de -69 kilo. Ze hadden vandaag niet verwacht te verliezen van Milad. Milad heeft de helft minder wedstrijden gebokst als Djokic. Deze heeft meer dan 60 partijen gebokst.
Milad Zamani werd vandaag bijgestaan, door Orhan Ozturk (13 voudig kampioen van Nederland en de ervaren trainer Willy van Haaren. Die in Milad wel een stukje Orhan Ozturk ziet. - De wedstrijd van vandaag was een harde maar eerlijke strijd, van 2 boksers die absoluut niet wilden verliezen. Milad had niks te verliezen, Wouter wel. Maar Milad luisterde goed naar de beide coaches in de hoek. Milad had zich enorm goed voorbereid op deze moeilijke partij.
De eerste ronde ging gelijk op, maar na 3 minuten hard werken stond de Apeldoorner 2 punten voor. De 2 ronde ging gelijk op. De 3e ronde werd Wouter moe en raakte gefrustreerd door het goed boksen van Milad. Milad wint met 27 tegen 26. Een nipte overwinning die bijna niemand had verwacht.
De 1e slag is voor Milad nu, proberen om volgende week de Nederlandse titel te pakken. Natuurlijk zal Djokic gebrand zijn om in Rotterdam, Milad te verslaan. Hij heeft een voordeel, hij hoeft zaterdag niet te boksen, Milad wel. - Klik hierop voor de foto's

 

Deel met vrienden