Milad Zamani kampioen van Nederland A-klasse!

Milad Zamani kampioen van Nederland A-klasse!

Milad Zamani kampioen van Nederland A- klasse -69 bij de jeugd -19 jaar!

Vandaag zaterdag 24 november is Milad Zamani kampioen van Nederland 2012 A-klasse jeugd -69 kilo. Milad stond vandaag, wat eigenlijk de halve finale was tegen Daniel Minten uit Almere. De winnaar van deze partij zou morgen de finale boksen tegen Wouter Djokic uit Apeldoorn. Maar deze (beste bokser van Nederland) heeft zich op het laatste moment terug getrokken van het NK. Wel erg jammer want vorige week had Milad deze bokser al verslagen voor het District oost en Milad zou graag de finale van Nederland ook tegen hem gebokst hebben, maar helaas ze hebben zich terug getrokken op het allerlaatste moment.

Vandaag had Milad het zwaar tegen Daniel Minten, deze bokser uit Almere is linkshandig dus dat is erg moeilijk boksen. Milad had er in de 1e ronde ook echt moeilijkheden mee. Maar in de 2e ronde kreeg Milad van zijn trainers Willy van Haaren en Orhan Ozturk de opdracht om de druk op te voeren. Wat ook aardig lukte. In de derde ronde gooide Milad er nog een schepje boven op en bezorgde zijn tegenstander 2 x 8 tellen rust. Milad heeft deze finale gewonnen met een 23 tegen 14 uitslag. En de NABA is na Orhan Ozturk en Manja Peters weer een A klasse kampioen rijker.

Gert-Jan Josemanders bokste zijn kwart finale tegen A. Vaz uit Rotterdam, dat is een bokser met een kickboks verleden. De Rotterdammer begon zijn gevecht ook erg rommelig wat we ook hadden verwacht, hij kreeg diverse waarschuwingen van de scheidsrechter en gaf zelfs een grote mond terug. Daarmee vond de scheidsrechter het genoeg en diskwalificeerde de bokser uit Rotterdam dus winst voor Gert-Jan die uit komt in de N-klasse -64 elite boksers. Gert-Jan bokst volgende zijn halve finale en bij winst het zelfde weekend de finale.

Morgen komt nog voor de NABA in actie, Jelle van Oosterhout in de jeugd -19, 69 kilo C-klasse. Jelle bokst de kwart finale tegen Valdrin Sheoli uit Maastricht. Bij winst bokst hij ook aankomend weekend de halve en finale in Rotterdam.

 

Deel met vrienden