Milad Zamani en Elaige Camara Internationaal Groot Succes

Milad Zamani en Elaige Camara Internationaal Groot Succes Vandaag zijn we met Milad, Elaige, Orhan, Wim en Ik naar Gronau afgereisd.
Wegen begon om 09:30 uur en het boksen om 11:00 uur.
Dit werd redelijk netjes aangehouden, en dus werd er tijdig begonnen.
Voor ons mocht Elaige Camara als eerste beginnen tegen de Duitser Dimitry Verslkav.
Elaige begon de wedstrijd een beetje te rustig en gaf de Duitser met regelmaat te veel rust en liet daardoor op sommige momenten punten liggen. Over het algemeen bokste Elaige wel beter dan zijn tegenstander.
In de 2e ronde kwam Elaige wat beter in zijn spel en scoorde vaak met zijn lange rechtse directe.
Aan het eind van de ronde was de Duitser aangeslagen door een stootcombinatie van Elaige, en ook nier verzuimde Elaige er een punt achter te zetten. In de derde ronde werd de duitser wat feller, aangezien hij zijn achtestand in moets halen of moest forceren om nog te kunnen winnen. Elaige ving dit erg goed op en bleef met zijn lange stoothand scoren.
Uitendelijk de wedstrijd op punten gewonnen, maar hij heeft het zeker niet voor niks gekregen.

Gelijk daarna was het de beurt aan Milad Zamani, hij heeft al een tijdje geen wedstrijden meer gebokst en kwam voor het eerst sinds maart weer in actie voor de naba. Hij moets het opnemen tegen de Duitser Mestou. Deze jongen zag er fysiek erg sterk uit, en was een kop groter dan Milad. In het begin had Milad er een beetje moeite mee, maar toen hij in de gaten had hoe hij door de dekking van de Duitser kon komen raakte hij een paar keer goed. De Duitser had duidelijk geen verweer op de snelheid van Milad, en hij kreeg uit zijn hoek de opdracht om de afstand te verkleinen, en het tempo op te voeren. Dat deed hij en na de eerste serie stoten kreeg de duitser al 8 tellen rust. Milad hebben we toen opdracht gegeven het tempo heel hoog te gaan leggen, en na 10 sec greep de scheidsrechter in.
Winst voor Milad op RSC in de 1e ronde.

Beide heren hebben zich weer van de goede kant laten zien, en ook ten overstaan van de rest van de NL selectie stonden ze weer even in de picture. Kortom een leuke en productieve dag voor de NABA.
Natuurlijk met grote dank aan onze eeuwige supporter Wim van Meegen.

Groeten Kees.

Laatst aangepast op zondag, 03 juli 2011 22:23

Deel met vrienden