Milad en Elaige Kampioen

Milad en Elaige Kampioen Tijdens jeugd bokswedstrijden bij de ABC in Amsterdam heeft de NABA weer voor 100% gescoord. De NABA heeft op het moment drie talentvolle jeugdboksers in huis. Dat zijn Dion van de Loo, Elaige Camara en Milad Zamani. Alle boksers zijn ook elke zondag middag te vinden op Papendal voor de selectie training van de NBB.
Zondag 14 november in Amsterdam zouden de gouden 3 ook boksen, helaas voor Dion had zijn tegenstander zich zaterdag avond laat afgemeld met griep klachten, erg jammer maar helaas niets aan te doen. Als 1e kwam Elaige Camara in de ring tegen Ruben Lighert van de ABC Amsterdam. De 1e ronde was duidelijk voor Elaige, de 2e ronde hield Elaige zich een beetje in, hij was toch wel gespannen, wat erg veel energie koste, maar de 3e ronde deed hij er weer een tandje bij en won overduidelijk deze partij in de 64 kilo.
Daarna was het de beurt aan de Nijmeegse C klasse bokser Milad Zamani. Hij kwam uit tegen Stefan Roozenbeek van de Albert Cuyp. Roozenbeek is een rechtsvoorstaande bokser, dat wil zeggen dat hij linkshandig is. Dat was even wennen voor Milad maar ,door zijn geweldige conditie kon hij een enorm hoog tempo draaien, waardoor Roozenbeek erg veel stoten kreeg te incasseren. Dus 2 boksers en 2 maal winst.
De volgende wedstrijd is ondervoorbehoud op 27 november in Delfzijl en dan weer op 12 december in Apeldoorn.

Orhan Ozturk De video's volgen zo snel mogelijk.

 

Deel met vrienden