Jeugd Weekend Papendal

Jeugd Weekend Papendal

Dit weekend heeft de NABA een Papendal weekend georganiseerd voor onze jeugdleden. Dit konden we doen omdat we een bedrag hadden gekregen van sportservice Nijmegen.

Manja en Orhan zijn er mee aan de slag gegaan. Zaterdag was het zo ver, op de club verzamelde zich 14 jeugdleden, die onder begeleiding van Orhan, Wim, Kees Esveld, Kees Ernste en mij, naar papendal gingen afreizen, helaas heeft Manja zich op het laatste moment ziek af moeten melden. Ze had alles echter wel perfect georganiseerd achter de schermen.

Bij aankomst zijn we naar de kamers gegaan en zijn we gaan omkleden om onze eerste training te gaan doen op het nationale sportcentrum. Onderleiding van de jeugdtrainers Orhan en Kees, werd er op een ontspannen manier hard gewerkt. Daarna zijn we lekker gaan douchen en omkleden om te gaan bowlen. Hier werden helaas geen records gebroken, maar het steengrillen was daarna een succes en er werd erg veel gegeten en niet alleen door de trainers. Bij terugkomst op papendal zijn we nog wat gaan drinken en wat spelletjes gedaan. Vervolgens zijn we moe maar voldaan naar onze kamers gegaan, waar de trainers nog werden getrakteerd op een kussengevecht, een aanval door onze jeugd.

Zondag ochtend zijn we vroeg opgestaan en waren geen klagende leden over het tijdstip. Half negen gingen we ontbijten en we maakten vervolgens een wandeling op het sportcentrum.

Na even wat rusten heeft de jeugd samen met de trainers nog een training gedaan. Ik ben met de boksers Dion, Elaige en Milad achtergebleven om ons voor te bereiden op de wedstrijden in Arnhem. De jeugd heeft nog na de training samen lekker gegeten en zijn daarna naar de wedstrijden in Arnhem gaan kijken, waar onze boksers ook nog eens super boksten (verslag komt later op de website).

De foto’s en een uitgebreider verslag over dit weekend zult ook te lezen zijn in ons clubblad wat binnenkort weer verschijnt.

Ik wil de aanwezige jeugd erg bedanken voor hun super gedrag dit weekend, thuisblijvers hebben echt veel gemist! Verder bedank ik Wim, Kees, Kees, Orhan en natuurlijk Manja die er zondag gelukkig weer bij was voor hun geweldige inzet.

P.s. klik hierop voor de foto's van het jeeugdweekend en hierop voor het nieuws over TOD Arnhem.

Laatst aangepast op dinsdag, 11 maart 2014 19:51

Deel met vrienden