In Memoriam: Kevin America

In Memoriam: Kevin America

Beste leden,

Vandaag, vrijdag 11 januari, hebben we definitief afscheid genomen van Kevin. Het was een mooie en warme dienst. Wat zeker een wens van Kevin was, is dat we nu weer verder moeten. Dus maandag starten de trainingen weer. Heren en dames wedstrijdboksers, laten we nu samen met de trainers een stapje meer doen, om nog meer titels naar Nijmegen te halen.

Net zoals Kevin bokste niet druk maken over tegen wie of wat je staat, gewoon OPETEN, dat was zijn strijdkreet.

Bestuur, trainers, leden en oud-leden erg bedankt voor jullie steun en warme berichten.

 

Beste Leden,

De NABA wil jullie enorm bedanken voor jullie aanwezigheid gisteren ter gedachtenis van Kevin. Het gaf ons als bestuur een warm gevoel dat de leden zo betrokken zijn bij onze vriend Kevin. Ook erg bedankt voor jullie gulle gift, we zullen er zorgvuldig mee omgaan.

Doordat de uitvaart vrijdag is heeft de NABA besloten haar trainingen weer op maandag 14 januari te hervatten, we hopen dat jullie daar begrip voor kunnen opbrengen. De site van de NABA heeft ook een gastenboek, jullie mogen daar ook je verhaal kwijt.

Verder ben ik opzoek naar goede herinneringen en anekdotes van en over Kevin, je mag mij deze mailen.

Willy

 

 

Beste NABA (oud) leden,

De NABA houdt op maandag 7 januari een bijeenkomst om Kevin America te herdenken. We zullen dit doen in ’t Hert aan de Willemsweg. Er is deze avond geen training. We doen dit vanaf 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Er is een ook een condoleance register waar we iets in kunnen schrijven over Kevin.

De NABA zal er een box neerzetten, waar jullie een bijdrage in kunnen doen, van dat geld zal de NABA een mooie krans laten maken voor Kevin, de trainers zullen het bedrag aanvullen als dit nodig is. We hopen dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn om Kevin een laatste groet te bezorgen.

We weten nog niets over de uitvaart, maar daar houden wij jullie uiteraard van op de hoogte.

Namens bestuur en trainers,

 


Deel met vrienden