Elaige Camara kampioen van Nederland

Elaige Camara kampioen van Nederland Gisteren zijn we met Elaige camara afgereisd naar het NK in Rotterdam. Elaige moest uitkomen tegen Bruno le griep uit Den haag. De twee kennen elkaar van het trainingsprogramma door de EK jeugd begin dit jaar. Ook hier heeft Elaige zich geplaatst vóór de Hagenaar. Elaige begon de wedstrijd sterk met veel bewegen en lange stoten waar zijn tegenstander zichtbaar geen verweer op had. In de 2e ronde voerde Elaige het tempo op en scoorde vaak met zijn stoothand. Na 1,5 min. In de 2e ronde stootte Elaige met een loepzuivere directe de Hagenaar uit de wedstrijd. Technisch knock out in de 2e ronde en Elaige wordt daardoor kampioen van Nederland in de A-klasse tot 75 kg.Een hele mooie overwinning en een goede afsluiting van het jaar na deelname aan het EK jeugd in Rotterdam afgelopen zomer en het winnen van de Noord Nederlandse kampioenschappen. Gijs en Milad zijn afgelopen vrijdag voor Naba uitgekomen. Gijs tegen de NK kampioen 2012. Voor de wedstrijd was Gijs lekker scherp. Stootte goed op de pads en oogde heel goed. Eenmaal in de ring werd het minder en liep hij steeds achter de feiten aan. Kwam niet goed in de wedstrijd en verloor de partij met 3 - 0.

Milad kwam na de pauze in actie, en moest aantreden tegen Ahmet van boksvereniging Apeldoorn. Ook hier de sterkste uit de poule. Het begin ging gelijk op, Milad bleef goed rond cirkelen en pakte zijn puntjes. Hij liep tegen een stoot op en kreeg 8 tellen, ronde al verloren. 2e ronde was de Apeldoornaar sterker en pakte ook die ronde. Op het laatst heeft Milad het tempo iets omhoog gegooid, maar helaas niet genoeg om de partij naar zich toe te trekken. Helaas ook hier 3 - 0 verlies voor Milad. Ahmet werd uiteindelijk Nederlands kampioen.

Milad, Elaige en Gijs hadden erg hard getraind voor dit grote evenement en de trainers zijn dan ook trots op de inzet die ze hebben getoond.

Deel met vrienden