Elaige Camara in Polen met de Nationale Selectie

Elaige Camara in Polen met de Nationale Selectie Persbericht boksen NABA:
NABA BOKSER ELAIGE CAMARA SUCCESVOL IN POLEN
Elaige Camara de junior van de Nijmeegse boksschool NABA, is tijdens een internationaal bokstoernooi in Polen erg succesvol geweest. Het toernooi in Knurow, is een sterk internationaal bezet toernooi, met veel boksers uit het Oostblok, maar ook veel uit Polen en Duitsland.
Op vrijdag waren de kwart finales, daar moest Elaige het opnemen tegen Grezegorz Krakowiak uit Polen. Deze thuis bokser had weinig in te brengen tegen de Nijmegenaar. Elaige raakte de tegenstander een aantal keer erg hard met zijn harde stoothand, na 30 seconden vond de scheidsrechter het genoeg en stopte de partij, winst RSC 1e ronde en op naar de halve finale.

Opnieuw een Pool in de halve finale, nu was het Jakub Rogalski. Deze Pool had tijdens de kwartfinales laten zien dat hij enorm kon knokken. Elaige kreeg de opdracht om veel te bewegen en niet te knokken met deze tegenstander. Het werd een zware partij en Elaige moest er hard voor knokken, maar toch een duidelijke winst voor Elaige. Dus de finale.

Vandaag (13/11) waren de finales, zijn tegenstander is er een met een enorme staat van dienst. Het is Oleksander Saliy uit de Oekraïne. Oekraïne had zijn beste team gestuurd. Dus het zou zwaar worden, maar na 3 ronden keihard knokken en tot het laatst op zijn hoede moeten zijn, won Elaige ook de finale ruim op punten.

Goud voor het Nijmeegs talent.
 

12/11/'11 Elaige wint vandaag zijn halve finale!

 

11/11/'11Elaige Camara wint vandaag de kwartfinale in Polen, zijn tegenstader gaf na 30 seconden al op!

Morgen mag Elaige de halve finale boksen en zondag hopelijk de finale.

Selectie - 17 en -19 in Knurow, Polen
Na een trip van 1100 km arriveerden gisteren Daniel Minten (Seconds Out, junior 60 kg), Elaige Camara (NABA, junior 70 kg),Wouter Djokic (ABCC, junior 66 kg) en Stefan Roozenbeek (Albert Cuyp, Jeugd 69 kg) in Knurow, Polen voor een internationaal toernooi. Naast veel teams uit Polen zijn ook teams uit Duitsland en Oekraine afgereisd. 
Op vrijdag werd er gekeurd en gewogen om daarna de loting te doen. 
Vandaag bokste alleen Elaige Camara, de andere jongens staan morgen in de halve finale. Camara gaf zijn tegenstander Grezegorz Krakowiak van MOSiR Myslowice een dusdanige harde treffer in de beginfase dat de schrik er direct goed in zat. Na twee keer acht tellen op een harde stoothand van Elaige staakte de scheidsrechter de wedstrijd. Elaige bokst morgen de halve finale tegen Jakub Rogalski van Hetman Zamosc. De andere partijen zijn: 6e Daniel Minten vs Vyaceslav Troyan van Spartak Kijow uit Oekraine 9e Dawid Tomiscek van Garda Gieraltowice vs Wouter Djokic 11e Jakub Rogalski van Hetman Zamosc vs Elaige Camara 22e Michal Ostrowski van Cios-Adamek Gilowice vs Stefan Roozenbeek
De wedstrijden zijn morgen live te volgen via internet op www.bokser.org

 

Laatst aangepast op maandag, 14 november 2011 18:09

Deel met vrienden