Bredase Ring

Bredase Ring

Onze boksers zijn weer goed bezig geweest dit weekend:

Vrijdag avond heeft Milad Zamani in Osnabruck zilver gewonnen op een internationaal toernooi waar hij met de Nederlandse Nationale Team aanwezig was. Hij verloor de Finale van Ahmed Simmo. Deze Duits kampioen had 48 wedstrijden gebokst waarvan 41 winst. Milad heeft er pas 13 gebokst maar de strijd ging gelijk op. De NABA heeft ervoor gekozen om Milad en Elaige op dit hoge niveau te laten boksen om hun verder te laten ontwikkelen.

Zaterdag avond boksgala in Breda:

Als eerste bokste Martijn Roumans tegen H. Swinkels uit Eindhoven. Martijn begon deze wedstrijd met een licht verkoudheid. De hele wedstrijd heeft Martijn voor gestaan, helaas raakte hij in de 3e ronde wat vermoeid en werd de stand 7 tegen 7 waardoor het onbeslist werd.

2e NABA man was Stijn van Oerle, hij bokste tegen K. Bijwaard uit Rotterdam. Stijn was duidelijk de betere bokser en won verdiend met een 13 tegen 5 uitslag.

Als 3e en laatste bokser bokste Mohammed Cisokko tegen A. Koster uit Eindhoven. Voor de NABA geen onbekende, Elaige heeft aan hem een zware tegenstander gehad, maar won toen wel. Dus Mo wist wat te doen. Mo deed de eerste 2 ronden iets te weinig waardoor de Eindhovenaar een punten voorsprong kreeg. In de 3e ronde ging Mo los en kwam er dichtbij met punten, maar helaas niet voldoende waardoor de bokser uit Eindhoven won.

Klik hierop voor een foto impressie van de dag. Foto's gemaakt door: http://www.piek.tv/

Laatst aangepast op dinsdag, 11 maart 2014 19:45

Deel met vrienden