Nieuws

Het laatste nieuws van NABA. Nieuws delen? Vul dan het contactformulier in.

'Bring a friend' actie in Januari

Maandag 7 januari starten de bokstrainingen weer en is iedereen weer welkom.

Om het jaar goed te beginnen en iedereen de kans te geven om te sporten mag je de hele maand Januari iemand meenemen om gratis mee te laten trainen. Dit kan een familielid zijn of een vriend/vriendin. Hij/zij komt dan met jou mee trainen en hoeft nog geen bokservaring te hebben. Dit kan de hele maand Januari gratis. Dus vind je het gezellig om een keer iemand mee te nemen en hij/zij is geen lid van NABA dan kom lekker samen deze maand.

We gaan er weer tegenaan in 2019 en deze maand kan dat gezellig samen. Knallen!

Lees verder...

NABA-bokser Yoan Sanchez sluit loopbaan af met Nederlandse titel

door Maarten Omvlee

Tijdens het Nederlands kampioenschap boksen op zondag 17 juni in het MECC in Maastricht heeft Yoan Sanchez geweldig uitgepakt. De drieëndertigjarige geboren Cubaan, hij woont ruim twintig jaar in Venlo en traint bij NABA Boxing Nijmegen, heeft zich nog flexibeler getoond dan verwacht. Normaliter bokst de krachtpatser in de categorie vedergewicht tot 56 kilogram. Omdat daarin tijdens de 2018-editie van het NK geen tegenstander voorhanden was, schakelde Sanchez moeiteloos en succesvol over op het lichtgewicht: de klasse tot 60 kilogram.

Lees verder...

Buitengewoon boksgala bij NABA BOXING NIJMEGEN

De Nijmeegse boksclub NABA BOXING NIJMEGEN maakt de bokssport voor het derde jaar op rij voor iedereen toegankelijk met het 024-BOXING EVENT PART III. In wijkcentrum ’t Hert, middenin de wijk het Willemskwartier, Thijmstraat 40 in Nijmegen, vindt op zondag 15 april een bijzonder goed bezet boksgala plaats. Met ruim twintig officiële, door De Nederlandse Boksbond goedgekeurde bokspartijen. Junioren-, senioren-, en dames boksers van zestien boksclubs uit heel Nederland trekken in Nijmegen de bokshandschoenen aan. De bokspartijen beginnen om 14.00 uur en duren tot 19.00 uur. Om zoveel mogelijk boksliefhebbers en mannen, vrouwen en kinderen die verantwoord kennis willen maken met de bokssport naar de boksring in de sportzaal aan de Thijmstraat te trekken, hebben de 170 leden van NABA BOXING NIJMEGEN de handen ineen geslagen en is de toegang is geheel gratis.

Lees verder...

Gratis bokszaktrainingen in september

De hele maand september mag je op zaterdagochtend bij de bokszaktraining iemand gratis meenemen om mee te laten trainen. Dit kan een familielid zijn of een vriend/vriendin. Hij/zij komt dan met jou mee trainen en hoeft nog geen bokservaring te hebben. Dit kan de hele maand september gratis. Dus vind je het gezellig om een keer iemand mee te nemen en hij/zij is geen lid van NABA dan kom lekker samen deze maand.

Lees verder...

024 boxing event 2017 - Hét bokstournooi van Nijmegen

Net als afgelopen jaren organiseren wij weer het 024 Boxing Event! Dit is hét bokstoernooi van Nijmegen en wordt gehouden op zondag 09-april in 't Hert. Diegene die er vorig jaar bij zijn geweest weten hoe spectaculair dit boksgala is. Voor degene die er vorig jaar niet bij waren, jullie hebben wat gemist. Niet getreurd, dit jaar hebben jullie een herkansing! Dit is dé mogelijkheid om onze wedstrijdboksers in eigen huis aan te moedigen en mooie bokswedstrijden te zien.

Lees verder...

Contactgegevens

Locatie NABA Nijmegen

‘t Hert
Thijmstraat 40
6531 CS, Nijmegen

Bushalte Thijmstraat: Lijn 1, 3, 4 & 8